Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    válasz HarryPotter #7949 üzenetére

    Nem kötelező megvenni az MS szoftverét. :)
    Érdekes, te vagy az egyik olyan felhasználó akivel eddig találkoztam és ezt megreklamálta. :) Persze, tiszteletben tartom a gondolataidat, viszont, ez nem neked szól, de többek között azok a felhasználók akik így gondolkodnak fikáznak utánna, hogy nem biztonságos a Win, stb!

    Mellesleg tényleg az a véleményem, nem tetszik valakinek az MS terméke, ne vegye meg. Érdkes, ha valaki bemegy mobilt venni, biztos van olyan opció, amit nem használ, vagy nem tart rá igény. Azt nem reklamálják meg? Azért nincs trösztellenes per?
    Nevetséges.

    De egy másik példa, a linux. Igaz, ingyenes, de az is tele van olyan alkalmazással, amit a user soha nem használ. Azért miért nem perelnek? Vagy igaz ez a Macintosra is.

    Ha bemész egy boltba megnézel valamit, eldöntöd megveszed-e vagy sem. Nem pereled az eladót, vagy a gyártót a termékéért.
    Így nem az MS-re kéne haragudnod, hanem magadra. Van más alternatíva is helyette. :)

    És nem személyeskedtem, ne vedd magadra, csak sok felhasználónak semmi sem jó. Olyan ez mint a nyulas vicc. Ha van sapkájaa azért kötünk bele, ha nincs akkor azért.

    Mellesleg ha az MS minden felhasználó igényére adna, akkor nem 4-5 fajta win lenne egy kiadáson belül, hanem több millió. :) Ez meg persze, nonszensz!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák