Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    Sziasztok.

    Haverom vett egy Meizu M6 (asszem) 2 gigás miniplayert és enyhén szólva nincs vele megelégedve.

    Az alap progi, amit adnak hozzá, nem konvertál semmit. Rámegy a...nem tudom, OKérta, és nem csinál semmit. Ezen kívül két féle converterrel (Xilisort/Allok) próbálkozott, és akárhova állítja a kép illetve hangminőséget, sehogy sem stimmel. Vagy olyan ronda, hogy nézhetetlen, de legalább folyamatos, vagy szép a kép, csak akad, olykor elcsúszik a hang, van, hogy bizonyos részeket előről ismétel (hang).
    Zeneileg sincs rendben. Azt a Virtual3D-s hangzást alapból felejtheti el, mert egyből berecseg az egész már alacsony hangerőn is, basszust szintén nem bírja a ketyere. Ha rákapcsolsz úgyahogy mindenből egy kicsit, mert ugye elég sok lehetőséged van, akkor tutál ''behal'' a készülék, ami alatt azt értem, hogy ilyen...30as (ha 40 a max, nem tudom) hangerőtől felfele már csak recsegést lehet hallani, semmi mást.
    Frissített már firmwire-t is, hátha, de nem oldotta meg a problémát, csak angol lett a menü.

    Kicsit tele van már vele a... :) Azt tanácsoltam neki, hogy vigye vissza, mivel tudtommal nagyon dícsérik mindenhol, hogy milyen f@sza kis készülék, marha jól szól, gyönyörű a képe, stb. Az övének nem...

    Tudtok esetleg megoldást valamelyik ''apró'' problémára? Hogyan és mivel szoktatok rá konvertálni?

    Köszi.

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Új hozzászólás Aktív témák