Új hozzászólás Aktív témák

  • TechArtist

    aktív tag

    válasz HSM #2143 üzenetére

    "A maga idejében az az optimalizálás példásnak számított"

    Ezt ügye te sem gondolod komolyan? Nem volt olyan játékokkal foglalkozó honlap, ami ne említette volna meg, hogy borzalmas az optimalizáltsága a PC-s verziónak.

    "Ja, meg kellett az első 4 patch legalább, ami megint sokaknak nem jött össze, és szidták az 1.0 verzió bugjait. Bocs, elfelejtettem, a patch-hez meg kellett volna venni...."

    Nem kellett 4 patch 1 kellett, az javított valamicskét, de közel sem lett tökéletes. Egyébként tévedsz, tört verzióhoz is volt patch.

    "Azért nem volt GTA4-ben 100% procilimited, mert csak 3 szálat kezel, tehát 75% feletti használatot 4-magos procin sosem fogsz azzal a játékkal látni, mégis CPU-limited lesz (van)."

    Ja, nyilván úgy van, kár, hogy 60 fölé sem nagyon ment. (Inkább 50 és 60 között mozgott.)

    "A 290X pedig FullHD-ben, főleg ez a refi, mitmondjak, nekem az eddigi tesztek alapján nagy csalódás, egy finoman megcibált 7970 ott lohol a nyakán...."

    A 7970 és a 290X között kb. 35% van, megnézném én az az enyhe "cibálást" amivel "ott lohol a nyakán". (Másrészt meg a 290X-et is lehet húzni, ha nem is ref. hűtővel, és akkor megint ellép rendesen.)

    "A BF-et pedig összehasonlítani egy GTA4-el, hát, finoman szólva is vicces. A GTA4-ben egy komplett nagyváros él körülötted, amit mind a proci számol, a BF-ben hol van ilyen egyjátékos módban?"

    Ki beszélt 1 játékos módról? Én multiról írtam, azt hittem egyértelmű...

Új hozzászólás Aktív témák