Új hozzászólás Aktív témák

  • urandom0

    senior tag

    válasz Steve_Brown #1407 üzenetére

    Ilyenek minden operációs rendszer alatt előfordulnak. A múltkor a munkahelyemen 6 dolgozói gépről kellett eltávolítanom KB5005566 számú frissítést, mert az egyik (de csak az egyik!) nyomtatóval nem tudtak nyomtatni. Ha ráküldtek bármilyen nyomtatást, a program két másodperc alatt csontrafagyott.
    Volt olyan, hogy az egyik backup DNS gépünk tökéletesen ment a Windows Server 2012-vel, a 2016-tal is, a 2012 R2-vel viszont folyamatosan teljes fordulaton zúgott.
    Aztán nem is olyan rég az egyik Intel driverben volt valami bug, ami miatt kékhaláloztak a Windows 10-es gépek.
    Az x11vnc-s problémát meg tudtam oldani úgy, hogy az /etc/gdm/custrom.conf-ban a WaylandEnable=false sor elől kivettem a komment jelet, így most Xorg session-ben vagyok, nem Xwayland-ben. Ezt már korábban megcsináltam, de úgy látszik, a frissítés felülírta.
    Ami viszont érdekes, hogy a laptopon is Wayland-ben vagyok, ott pedig simán kiírja az x11vnc, hogy "Wayland display server detected...".

    Az NT alapú Windowsok, amik desktopra lettek kiadva (tehát Windows 2000-től fölfelé) sem asztali rendszernek készültek, arra ott volt a Windows 9x vonal.

Új hozzászólás Aktív témák