Új hozzászólás Aktív témák

  • dashed

    senior tag

    Hali

    2 problemam is lenne , remelem tud vki segiteni:)

    1. Osx alatt mintha lomhabb lenne az eger. Windows alatt megszoktam ,hogy pontos egybol reagal, de osx alatt mintha kicsit lassabban reagalna. Mintha picit kesne a kurzor. Ps2re van radugva az eger , usb-n meg rosszabb a helyzet..
    Annyi tortent ,hogy iMouseFix -el kikapcsoltam az egergyorsitast. (Windows alatt is ki van kapcsolva) Igy mar sebessegre ugyan olyan mint win alatt csak ne lenne ez a lomhasaga :U

    2.Sotetebb szineknel, foleg weblapoknal, vibral a kep. Kb ahhoz tudnam hasonlitani mintha regi crt monitoron kis kepernyofrissitessel neznenk a monitort. De jelen esetben csak a sotetebb reszeknel.
    Ha kalibralom a gammat ,akkor bizonyos arnyalatu sotet szineknel el tudom tuntetni a vibralast de , mas arnyalatu soteteknel elojon vagy megmarad. Van egy pont amikor mar majdnem minden arnyalatnal jo de valamennyire meg igy is vibral nehol nehol..(3-4 sotetebb hatteru weblap nezegetese kozben allitgatom a gammat ,es probalom ugy beloni ,hogy sehol ne legyen vibralas.Persze vmelyik arnyalatu weblapnal picit mindig vibral)

    Hanns,g 22" wide monitor @ nativ 1680x1050 -ben. 8800gt , DvI kabellel osszekotve
    Mindegy ,hogy milyen drivert rakok fel vagy efi stringezek a problema mindig megvan. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák