Új hozzászólás Aktív témák

  • kushwavez

    Topikgazda

    Az új OpenCore commitokkal már fel lehet telepíteni a Big Sur bétát sima USB installerrel is, nem kell a vm-el szórakozni.
    Viszont én majd szépen várom a release-t, elég sok visual bug van benne, a notin a hang és a wifi nem ment, és mivel elég sok kext nincs frissítve így némelyik KP-t okoz (nálam SMCBatteryManager, BrcmFixup) (nem blame, szerintem természetes egy 1. dev bétán), gépen meg nincs kedvem vele annyit szórakozni, HDD-ről elég lassan tölt be, a main SSD-re pedig nem fogom rárakni.
    A Catával sem volt annyi bajom nekem legalábbis, bár az iCloud az valami szörnyű már évek óta. Vagy nem akar bejelentkezni, vagy bejelentkezik de akkor nem szinkronizál (Keychain például jelenleg sem akar aktiválódni)...pedig 1 elég fontos dolog amiért használom. :D

    @RaZroX: A Gépháztól én is agyrákot kapok, egyszerűen megszokhatatlan számomra, mindig a sima régi Vezérlőpultot szoktam használni. Igazából még a Linuxot is adnám, de valamiért nem látja a notimban az NVMe SSD-m egyik Linux sem és nem tudom rá feltenni, így marad a Win10. Pedig van sok jó Linux distro (Manjaro-t, vagy ElementaryOS-t szerettem volna ferakni, de hát.. :( ) Ha működne a dGPU a notimban macOS alatt akkor meg nem is lenne más rendszerem.

    Lenovo ThinkPad T440, Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th, Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st | macOS 13 

Új hozzászólás Aktív témák