Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    veterán

    válasz LOTR #5483 üzenetére

    Az a baj, hogy egy sorozat vége nem vélemény, hanem tény kérdése. Ha tényekről beszélünk, akkor pedig teljesen egyértelműen (nem tudom milyen angolos vagy, de abszolút félreérthetetlenül) kiderül, hogy mi a szitu. Senki nem mondta, hogy hétköznapi a sztori, és nem is értem, hogy miért gondoljátok, hogy csak álom / hallucináció lehet az, ami nem normális. Nem bíztak semmit a nézők fantáziájára a szigettel kapcsolatban :

    Christian : "This is the place that you all made together so that you could find one another. The most important part of your life was the time that you spent with these people. That's why all of you are here." - az alternatív "valóság"

    "Everything that's ever happened to you is real." - minden más

    Légyszíves magyarázd el, hogy ezen mi nem egyértelmű. Nem voltak halottak... az utóélet nem valós, tehát a sziget nem az utóéletük / purgatórium. Leélte mindenki az életét (a flashbackeket, a szigetet, és eltávot is beleértve,) és mikor mindannyian meghaltak, együtt léptek tovább - találkozási pontnak találták ki maguknak az alternatív idővonalat, ahol nem zuhant le a repülő.

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák