- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz radi8tor #292542 üzenetére
Annyira messzire se kell menj elég lenne csak megnézni az emberek mennyire rámásznak a kormányra és mennyire görcsösen fogják azt.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #292577 üzenetére
Igen, den89-et megkértétek, hogy menjen át a másik topikba.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz radi8tor #292619 üzenetére
Anno amikor a Fiat és a Ferrari egymás mellett nyílt de egy légtérben voltak az autók azon agyaltam h ha lenne 40 millám kp akkor bevinni tesco-s acskóba és elkezdeni érdeklődni a ferka iránt, megnézni mindennel elégedettnek lenni. Majd amikor már csak az aláírás hiányzik a papírról megkérdezni h mennyit is fogyaszt? Jaaa, akkor azt a puntót kérem
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
bandus
veterán
válasz radi8tor #292656 üzenetére
sztem nem, de ez nagyon off mar, csak meglepodtem. meg elkepzeltem ahogy vasarnaponkent konnyes szemmel nezegetem a proceed csomagtarto teleszkopjait inkabb otthagytam a sracnak a kocsiban.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #292656 üzenetére
Jaja, én sok mindent szívesen szanálnék, de ha egyszer nem kell a kutyának se… 🤷♂️
Egy hibátlan Jazz középkonzolt viszont nem fogok csak úgy kidobni, de mivel egy műanyagburkolat nem egy elromlós dolog, senkinek nincs szüksége másikra, úgyhogy eladni sem lehet.
A csomaijtóval próbálkoztam, hirdettem fél évig, és senki nem jelentkezett érte. Oké, a spoiler után rajtamaradt 5 furat nem túl vonzó, de 50-70k Ft helyett csak 20-at szerettem volna kérni érte. Egy karosszériás be tudja hegeszteni, csakhogy én nem akarok foglalkozni vele.[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz radi8tor #292681 üzenetére
Hat ezt kepzelnem el a sivatag ellentetenek.
Ennyi "napsutes" van amugy, ez is egy oran at kb 11-tol. Holnapra -21-et igernek, utakon kaviccsal felszort jegreteg, nem csak az autokon van szoges gumi, az emberek is szoges bakancsban jarnak, ertheto okokbol. En is orulnek, ha nem az otthoni teli ruhaban kellene itt lennem, de a borond lassan 24 ora kesesben. Villanybol eleg sok BYD van, Tesla kevesebb. Pentektol van berelt auto, Polestar 2 vagy hasonlo, kivancsi vagyok mi lesz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #292778 üzenetére
Van állítási lehetőség rendszerint a kézifékkar környékén könnyen hozzáférhető helyen. Illetve a kézifékkar a szokásos 30-40°-tól jóval magasabbra is húzható.
Nyüstölöm a kéziféket, hogy meredek utcában is ott merjem hagyni a kocsit. Nehogy pingvinezni kelljen, hogy legutóbb (3 éve) még jó volt...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ArthurShelby
addikt
-
Vismajor01
addikt
válasz radi8tor #292840 üzenetére
Huh tenyleg? En robogon is neha csutkara elengedem a gazt mintha valtanek Annyira jo erzes. Volvoba is kiraly volt ahogy pakolgatta a fokozatokat pedig ott nehez volt eszrevenni
Ezert szeretem neha hugom VTS-et elkerni, hadd huzassam ki
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
polonic
félisten
válasz radi8tor #292875 üzenetére
A megoldás meg van, igen. Nem kéne vodafonet, repteret, meg anyámkínját megvenni. És az a pénz mehetne utakra, oktatásra, egészségügyre.
A vidéki Magyarország ilyen, most legutóbb erre jártam.
[link]
[link] - itt a víz az út baloldaláról elárasztotta az utat, még csak nem is láttad, mibe mész bele,
És nem csak Borsodban vannak ilyen utak, hanem kb mindenhol találni. Elmegyek mondjuk Pátyra mondjuk Budakesziről., ott is borzasztó. Oké, nem ennyire.
De egyszerűen szánalmas.Aztán az is jó ilyenkor, amikor ilyen helyeken jár az ember, hogy rádöbben arra, valójában mekkora pusztuló ország ez. A vidék mutatja meg igazán, milyen az ország.
Ez csak egy példa. De nagyon sok helyen Nyírség, Borsod, Nógrád, akár Békés megyében ilyen ez a csodaország. Lehetne még sorolni[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
válasz radi8tor #292875 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, hogy a kerékpárutak is megkapják a kellő figyelmet, főleg annak tudatában, hogy egyes autósok miatt vétlen kerékpárosok halnak meg. Egy kerékpáros miatt nem feltétlenül hal meg egy ember, de egy részeg sofőr miatt már többen. (Nevelőfateromnak vették el úgy a jogsiját, hogy a szülinapján részegen beült a kocsiba, még ki sem ment az útra jóformán, de egy öreg forma jött a robogóval az úttest szélén és meglökte egy picit, az meg beesett a szemközti árokba.)
Érdekes módon a legtöbb élhető városban sokan bicikliznek, én is szívesen tennék így Budapesten, ha az autósok tudnának normálisan vezetni. (Nekem is van jogsim, de inkább leteszem a kocsit mielőtt beérnék a belvárosba akkor, ha épp csúcsidő van, azon kívül persze szívesen bemegyek a városba)
Az egyedüli negatívum ezzel szerintem csak az, hogy nincs elég p+r parkoló a külkerületekben, ahol lerakhatnák az autóikat az emberek, és utána felszállhatnának a tömegközlekedésre. De az elmúlt 30 évet nem lehet behozni 5 év alatt úgy, hogy még a kormány is állandóan gáncsolja Budapest vezetését.
-
simonjoe
őstag
válasz radi8tor #292877 üzenetére
...nem kell Ausztriába menni! Átmész Szlovákiába és azt érzed, h valami hypertér ugrást hajtottál végre. Kiválló széles utak, rendezett környezet, ápolt szélek, fák, bokrok stb. Imádok ott autózni, nem véletlenül évek óta oda is veszek éves pályamatricát. Valahogy ott van pénz erre(is).
#292881kisza25:
az a baj ezzel, h aki megnyer egy tendert itthon, köze nincs az "ügyhöz", az ezredik alvállalkozó csinálja meg a munkát, neki meg már nem jut elég pénz, mert a köztes vállalkozások leveszik a semmiért a sápot! Na, ezt kellene itthon megszüntetni!
Érdekes, h mi tízszer annyiért építünk 1km autópályát mint a horvátok a határ másik oldalán, és amikor majd összeér, az övék talán tízszer jobb és tartósabb lesz. Tényleg felháborító![ Szerkesztve ]
Joe
-
szőröscica
addikt
-
Hachiko95
aktív tag
-
addikt
válasz radi8tor #293026 üzenetére
ilyenekről beszélünk, mint ez
2 évvel fiatalabb mint a CX5, piros, mint a CX5 és bár a CX5 is magasan felszerelt, ebben még van vonóhorog is, meg ugye automata is
és azt írja "garancia" bár gondolom ez a helyi autókereskedés saját garanciája lehet“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz radi8tor #293043 üzenetére
a CX5-öt amikor megvettük volt benne kb 70.500 km most meg van benne 75.600 azaz tavaly április óta ment 5 ezer km-t, havonta átlagban akkor nagyjából 500 km-t
abban gondolkozom, hogy ha lesz véletlenül napelemünk, akkor erre a marginális, jellemzően kisvárosi (város határon belüli) rövid utakra jobb lenne egy tölthető hibridKia XCeed?
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #293048 üzenetére
Nana... Tölthető hibrid volt a kérdés.
Havi 500 km-re felesleges a belsőégésű motor. 2 év a javasolt csereleriódusa, amit 0 üzemórávak is le kell cserélni. De ilyen kevés használat mellett eletromos hajtás nélkül is éppen megvan a 10k km 2 év alatt, mikor a gyári előírás 30k km.
Tavaly csak a robogóval mentem 3k km-t, csak város. Ha az időjárás engedte volna, meglett volna az 5k km.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
simonjoe
őstag
válasz radi8tor #293133 üzenetére
Nem érdekel mit mondanak, vagy gondolnak, én használom a "légseprűt". Először egy ilyet vettem, sajnos hülye fejjel otthagytam a mosóban közel két éve.
[link]
Brutál teljesítményű volt, rettentően sajnálom.
Itt jól látszik a tudása: [link]
Még egyszer már nem akartam ennyit áldozni rá, talán majd egyszer, mert a töltője az megvan.
Most ez van helyette:
[link]
Csövét rövidre vágva használom.
Sajnos nyomába sem ér az EGO-nak, de azért annyira nem rossz.
Arra pont jó, h a rejtett zugogból ki tudjam tolni vele a vizet. El sem tudjátok képzelni, h mennyi víz pang mosás után (pl. a tükrökben, díszlécek vonalában, lámpák környékén) különböző helyeken. Amikor beállok a garázsba sehol sincs lefolyás a kocsin. A használatával viszont vigyázni kell, mert könnyen fel lehet vele hordani a port is a frissen mosott autóra.Joe
-
Micsurin
nagyúr
válasz radi8tor #293235 üzenetére
2 évet tárolt ÚJ téli Conti volt ami 2 év alatt sikeresen kirepedezett a francba.
Nem tudom ezen mi nem ment át. Azóta igen nehezemre esik elhinni, hogy nincs állag romlás.
edit.: kiegészíteném azzal, hogy a flottakezelő ugyan úgy WinterContact-ot tett fel mikor jeleztük és az futja most a második telét és köszöni szépen nyoma nincs öregedésnek.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #293282 üzenetére
Nem feltétlenül, ahogy az előző hsz-emben is említettem, a Jazz Panasonicjával pont ebbe futottam bele, viszont a MiTo gyári Blaupunktja gond nélkül meghajtja a komolyabb cincogókat is. Próba (vagy utánanézés) nélkül nem derül ki.
Egyébként pont azért választottam anno a Gladen Alphákat, mert az aftermarket hangszórók közül a könnyebben hajthatók közé tartoznak, többnyire megbirkóznak vele a gyári fejek is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz radi8tor #293302 üzenetére
Belélegzed vázz
#293301szőröscica: Engem se zavarna, ha hozná a minőségbeli hasonlóságot, de eddig... Értem én, hogy a boci fingik, de majd az okosok erre is kitalálnak valamit. És egy marha nem csak bőrt meg húst adMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest