Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    válasz KaiotEch #86807 üzenetére

    Félreérted.
    Nem a szegénységen múlik hanem bármit raksz rá, nem lesz használható mert a hardver nem fogja tudni lekezelni a mostan web, html, video és egyéb igényeket. Szó szerint használhatatlanul lassú lesz, annyira hogy már értelmetlen az egész.

    Én példám, Keresztanyám kapott ingyen egy használt, gyönyörű, patika állapotú 8 colos tabletet hogy majd viberezik meg FB messengerezik az ismerőseivel.
    és felhívott hogy nézzem már meg mert valami nem jó a tablettel.
    Megnéztem és közöltem vele hogy dobja ki a szelektív elektronikai gyűjtőbe mert a tablet valami überratyi socos, 1Gb ramos 16GB emmc-s rettenet volt amin egy Viber 10 másodperc alatt, egy böngésző 15-20 másodperc alatt nyílik meg. Mondom megnyílik, de hogy böngészni lehessen még 10-12 másodperc és beleszakad egy scrollozásba. Multitaszkingot felejtsük el, az gyakorlatilag kimerül az előbb háttérbe helyezett app bezárásával és újra megnyitásával.
    A tableten Android 10 van (!!!) ami maga megeszik 650-750megát az 1giga ramból. Na akkor gondolkodjunk mi is marad az appoknak.
    Aki ezt a tabot egyáltalán ki merte küldeni kereskedelmi forgalomba hogy ezért még fizessenek is a vevők, annak a fenekébe hengeres lóalkatrészt kívánok és még úriember voltam. Mert bizony ezért pénzt kérnek, kapható jelenleg is boltokban.

    Ennek így abszolút semmi de semmi értelme és a kolléga nem bántásból mondta amit mondott.

Új hozzászólás Aktív témák