- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
topas100ec
csendes tag
Sziasztok!
Az LG 32LM6370PLA tv-hez, az AN-MR19BA magic távirányító, jó választás? Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
frici69
tag
válasz topas100ec #106951 üzenetére
Az LG honlapja szerint neked a LG MR20GA is jó [link] De a általad írt is AN-MR19BA is megfelelő [link]
Csak az már kifutó típus.[ Szerkesztve ]
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
tonerz
aktív tag
Két típus között vacillálok, de nem igazán tudok dönteni.
LG 50UP78003LB és 50NANO793NE. Árban 6000.Ft a különbség a 793 javára.
A 793-ra rákeresve itt volt akinek bejött, de volt aki visszaküldte, a 78003-ról nem igazán találtam infót.
Szívesen fogadom a tanácsokat -
nobodyy
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 55Nano793NE TV-t.
Próbáltam a notebookom képét vezeték nélkül megjeleníteni de sajnos nem sikerült.Windowson bekapcsoltam a média streamet, látja is a TV-t és csatlakozik de a TV nem jelenít meg semmit és egy idő után bontja is a kapcsolatot. Mi lehet a probléma?
Egyébként egy másik kérdés: webOS verzió mennyire szokott frissülni? Fő verzió szökött még vagy csak minor?
Előre is köszönöm!
-
rtibi
tag
Van valakinek full array dimming-es készüléke?Érdemes ezzel foglalkozni?Nagyon jó áron vannak már.Van egy lg55" nanocel es tv-m edge ledes szörnyű .Már bánom anno megvettem.
-
djxp01
senior tag
Üdv!
• Valaki tudja esetleg, hogy az LG 43NANO753PA milyen panellel van szerelve? A displayspec.-en csak a 756-osról van infó (ami nem egyértelmű, mert IPS / MVA is van írva), és gondolom sok múlhat pár számos eltérésen is.
• Ezt a konkrét típust (43NANO753PA) 4K-nál kisebb, 2560 x 1440-en, vagy ehhez közeli felbontáson lehet használni PC-re kötve? (nVidia 750 Ti)
Köszi előre is!
regisztrált: 2005-07-05
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
Anyósomnak van egy 42LW4500-as tv-je. Az utóbbi időben azt csinálja, hogy automatikusan random időben felhangosodik a maximumra, pár másodpercig üvölt és csak utána lehet lehalkítani illetve halkítás közben ismét visszamegy a max-ra. beléptem a menüjébe, hogy az esetleges automatikus hangerőt kikapcsoljam, de ott már nem jutottam tovább, mert a megjelenő menük között körbe-körbe ment a "kurzor". A távirányító infra részét letakartam, hogy hátha a távirányító küld ki "hülye" jeleket, de úgy is csinálta tovább a TV a hülyeségét.
Mi lehet a baja, illetve javítható e vagy csere lesz? -
cidalain
veterán
Attól függetlenül szerintem a távirányító lesz a ludas, főleg ha Magic Remote. Az nem infrán adja a jelek nagy részét, pl a hangerőt sem (asszem csak a bekapcs gomb infrás benne)
Vedd ki belőle olyankor az elemet, úgy tudod tesztelni, ha akkor abbamarad akkor kontakhibás a hang + gomb. Ekkor szét kell szedni a távot, és megpucolni, különösen a problémás gombnál.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
pecccccccca
őstag
Üdv mindenkinek!
Remélem jó helyen járok.
Van egy LG50NANO753PA készülék a családban. Az lenne a kérdésem, hogy az normális, hogy egy 11 pro max telefonról 4k 60fps videót akadozva játszik le?
Van erre valami beállítás esetleg? Vagy ennyit tud a két készülék kapcsolata?Humorban nincs helye tréfának!
-
rainman72
nagyúr
42" oled jövőre [link]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
asdf_
veterán
válasz pecccccccca #106977 üzenetére
Vagy ennyit tud a két készülék kapcsolata?
Elképesztően sokat lendítene a válaszok számán és színvonalán, ha azt az apró, iciripiciri részletet nem hagynád le, hogy ugyan, hogy a bánatban csatlakozik ez a két készülék egymáshoz?
-
pecccccccca
őstag
válasz asdf_ #106979 üzenetére
Bocsánat azt hittem egyértelmű az LG tv és az iphone airplayes összekapcsolása és a telefon kép tükrözése a tévére.
De megkövetem magam. Igazad van nem tértem ki részletesebben.
Ne haragudj, de most került a családba egy ilyen tévé és még nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal.Humorban nincs helye tréfának!
-
asdf_
veterán
válasz pecccccccca #106980 üzenetére
5 GHz-es wifid van-e? Azon lóg-e mindkét készülék? Ugyanazt a file-t átmásoltad-e pendrive-ra, HDD-re, NAS-ra (utóbbi kettő szintén 5 GHz-es wifin lógjon a tv-vel együtt) és megpróbáltad-e úgy lejátszani?
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz pecccccccca #106980 üzenetére
Ilyen felállásban ugye a lejátszást a telefon végzi, a TV-re csak a képernyő tartalma kerül. Azaz csak a köztük lévő hálózat áteresztő képessége lehet a szűk keresztmetszet.
Ha van lehetőséged, akkor keress szabad csatornát, azt állítsd be a routeren, illetve, ha lehet, akkor engedélyezd a 40 MHz csatorna szélesség használatát.
De, ahogy a kolléga is írja, az 5 GHz-es sáv használata biztosabb megoldás.Alex
-
BullZeye
veterán
LG C1 összehasonlításoknál pl QN90-el szemben sok esetben azt látom, hogy a sötét részek nem túl részletgazdagok, egyszerűen túl sötét és nehezen lehet kivenni a részleteket, ez valóságban is így van?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Ugye van egy LG 50UN81003LB típusú készülékem. A képet belőttem számomra megfelelően a Szakértő mód (sötét szoba) preset alatt.
Idén a tűzijátékot TV-n néztük és a végén feltűnt a sötét Dunán egy képhiba, amire elsőre azt gondoltam, hogy így jön DVB-C-n. A szolgáltató Vodafone (volt UPC), így vissza is tekertem, de ott is olyan volt. Később youtube-on megnézve (a TV belső lejátszójával) is hasonló képpel szembesültem:Kicsit béna lett a fotó, mert a felkapcsolt lámpa zavart, így sötétben készült a kép. De látszik, miről beszélek.
Megnéztem "Eredeti" képbeállítással is, úgy sokkal jobb:
Eddig még soha nem figyeltem meg hasonlót. Ugye ez egy VA panel. Milyen beállítás okozhatja ezt? Hogy nevezik egyáltalán a jelenséget?
A videót igyekeztem a kérdéses időpontra linkelni...
Alex
-
Hello,
Van arra bármi megoldás, hogy MR-21GA távirányítót több darab TV-hez használni lehessen? Az a baj, hogy több TV van melóhelyen, amihez ilyen táv való, és jó lenne, ha mindet lehetne vele kapcsolgatni anélkül, hogy pontosan az adott TV-hez való lenne az embernél.
Köszi bármilyen ötlet, illetve persze kerestem infót, de sehol semmi :S
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
cidalain
veterán
passz, otthon megnézem. egy 6 éves LG tévé távja simán vezérli a fél éves LG tévémet.
meg is tartottam a buta távot backupnak. de szerintem az ilyen LG utángyártott infrások is jók lennének, 2-3000 forintért (LG AKB aztán sok szám a típuskódjuk ezeknek - de arra kell figyelni hogy ebből is van sima tévéhez, meg smartoshoz is)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
asdf_
veterán
Legbutább UP7XXX (7500 azt hiszem) kiválasztod, letöltöd a user manualt és ott lesz benne. Más kérdés, hogy azt viszont külön nem fogod tudni megvenni MM-ben meg ilyen helyeken, csak az LG-től, a MR-t azért árulják külön, hogy aki buta távosat vett, majd mégis MR-t akar, az tudjon upgradelni, akinek meg elromlott, az vegyen egyenesen MR-t, mert az egyszerűbb, és akkor így nem kell a kiskereknek készletezni meg forgalmazni a buta távot.
Esetleg utángyártott olcsoért.[ Szerkesztve ]
-
-
cidalain
veterán
Ha minden igaz ez a legújabb fajta: AKB76037605, ezeken már rajta van a netflix, prime meg ilyen gyorsgombok is, de korábbi szériás tévéhez való is jó, de a lényeg, hogy smartos legyen (legyen rajta Smart gomb is, hogy minden funkciót elérj)
az enyémen még 3D gomb is van, mert a korábbi tévé tudta, de ennél a tévénél az értelemszerűen nem csinál semmit.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
pecccccccca
őstag
válasz asdf_ #106981 üzenetére
Pendrive-ról tökéletes.
Akkor a hálózat ennyit bír sajnos. Evvan.
Bár nem gondoltam, hogy 2021-ben egy internet szolgáltató ennyit tud nyújtani. Vicc. Vegyek saját 5ghz-es routert vagy béreljek tőlük egyet, ha szeretném használni a 21. század lassan alapvető dolgait.vargalex: Köszi neked is. Valóban a hálózat a probléma.
Humorban nincs helye tréfának!
-
-
asdf_
veterán
válasz pecccccccca #106993 üzenetére
Diszkont ár, diszkont szolgáltatás.
-
vargalex
félisten
válasz pecccccccca #106993 üzenetére
Wifire egyik szolgáltató sem vállal semmit. Én egyébként nem is adnék csak modemet az usernek. Utálom a HGW-ket, de sajnos ez van. Persze ez csak az én véleményem...
De azért azokat a wifi beállításokat nézd át, amit írtam.
Kérdés, hogy segít-e. Ugyanis te hiába engedélyezed a 40 MHz csatornaszélességet, az Iphone-ban 2,4 GHz-en ez nincs engedélyezve, azaz mivel 1 antennás, így maximum 72 Mbps lesz a kapcsolatis sebesség. Amiből a gyakorlati sebesség kb. 35-40 Mbps maximum. A TV oldalán nem tudom mi a helyzet... Ha az adott videó ennél nagyobb bitrátájú, akkor egyértelmű, hogy akadások lesznek.[ Szerkesztve ]
Alex
-
pecccccccca
őstag
válasz asdf_ #106995 üzenetére
vargalex
Jogos.
Lehet veszek egy 5ghz-es routert, mert a ház nagysága (2x100nm) miatt amúgy is kelleni fog egy plusz. Az alsó szint másik felén már nincs is jel ahol édesapámék szobája van.…Köszi még egyszer skacok!
Szerk.: Átnézem a beállításokat.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
vargalex
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest