Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Idén nekem két nagyobb szett lesz, amit meg fogok venni, az egyik az új 1:8-as Technic szuperautó, a másik pedig a Hófehérke, amit a jelen állás szerint 70K körül fogok tudni elhozni hamarosan. Ezeken kívül volt még pár kisebb szett, ami tetszett, illetve asszonyt is megkérdeztem, hogy neki melyik tetszene az olcsóbbak közül. Kétszer volt most akció a Kocka Áruházban, egyszer a madárfészket adták 30K felett, majd húsvétkor 4K-t elengedtek, szintén 30K felett. Az alábbi LEGO-kat szereztem így:


    Ezeket majd bemelegítő szetteknek szánom a nagyok mellé. Bár lehet, hogy a két Creator-t előbb összeépítem, mivel azokat asszony választotta, szeretné már a polcon látni őket (ő nem épít, csak tetszenek neki az összeépített LEGO-k (szerencsére)).

    Mellette van két korábbi szett szétszedve, a Micimackó és a Technic McLaren 2022 F1-es kocsi (kipróbáltam, milyen szétszedni egy Technic-et, nem volt anyira vészes, bár ez nem is komoly szett). Őszintén szólva a Titanic szétszedése és újra összerakása is megfordult a fejemben, de egyelőre még nem visz rá a lélek. :)

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák