Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Dilikutya #68957 üzenetére

    Nekünk is feltűnt. Pedig jó vastag, de vannak témák amik csak említés szinten - egy kép kb. - jelennek meg. Jól mutatja mennyire pörög nagyüzemben az egész.

    @legopingvin
    Nekem is bejönnek és modularból valahogy az az érzésem, hogy hiába drága, azért ki lehet fogni olcsóbbat és abból talán valóban kevesebb készlet is jön ki. Aztán lehet, hogy ez is csak érzés... meglepő volt számomra az Icons autókról is a statisztika. A Porschét régebbinek gondoltam és az is úgy tűnt, hogy nincs sok új modell. Mégis van. :)

    (A régi modularok pótlása meg megint egy tök más kérdés, egyszer felmerült bennem és BL-ről elemenként van ami értelmes árban kijönne, de iszonyú munka, egyelőre feladtam. Máshogy meg reménytelenül drága.)

    szerk: WV még hasonló nálam. A régi reménytelen az újak viszont kifejezetten jó árban vannak szvsz és ötletesek is. Most friss pletyka szerint is 100 EUR-ért jön majd az idei, egész sok darabos. Meg mellé persze gwp-k is.
    A villamos készletre fanyalogtam de így utólag teljesen rendben van. Még 2. készlet is felmerült bennem. A villamosból két kocsi is jó, a házak pedig elemekre/színre jó alapok bármilyen épülethez.

Új hozzászólás Aktív témák