Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz kbalage2 #64754 üzenetére

    Oké, köszi, én is arra gondoltam, hogy a Lamborghini-vel kellene kezdeni, hiszen az előbb jött ki, még ha nekem később is lett meg pár nappal. A Ferrari esetén olvastam a hibás leírásról, le is töltöttem a legújabbat a LEGO oldaláról. Csak sajnos a telefonom nagyon kicsi, hogy arról építsem meg, tabletem meg nincs, de arra gondoltam, hogy a listád alapján a könyvben megjelölöm a hibás lépéseket, és ha olyanhoz érek, akkor megnézem, mit rontottak el a rajzon. Remélhetőleg így is sikerül összerakni helyesen, bár őszintén szólva, inkább attól félek, hogy viszonylag hamar kész leszek és utána egy hónapig nem lesz majd mit építeni... :)

    #64757 Throme: Igen, nagyon oda kell figyelni, ezért is mondom, hogy nem fogom elkapkodni. Amúgy is az lenne a legjobb, ha el tudnám húzni egy kicsit. Persze ettől még benne van a pakliban, hogy elkap a hév, és egy-két hétvége alatt megcsinálom. Meglátjuk.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák