Új hozzászólás Aktív témák

  • petya86

    csendes tag

    válasz Ðávid #63733 üzenetére

    Nem teljesen tiszta, hogy mely darabok hiányoznak, és melyek érkeztek meg hozzád.

    A PaB "BestSeller" elemek jellemzően sokkal hamarabb érkeznek meg, akár 1-2 héten belül és DPD hozza házhoz őket, a csomagnak van nyomkövetése is.

    A "Standard" elemek akár hetekig (néha több mint 1 hónapig is) eltart, mire elindulnak, és Postán keresztül jönnek nem nyomkövetett levélként (SMS vagy papír alapú értesítőt kell figyelni, nem mindent hoznak ki házhoz. Ha megkapod a LEGO pdf számlát az elemekről emailben, onnan kb. 1 hét alatt ér ide)

    A sztornózás automatikusan megtörténik a számlán 14-30 nap után (bank függő, Revolut nekem mindig sokkal hamarabb sztornózza mint az OTP), mert a LEGO csak "függő" kifizetést terhel a kártyádra, amelyet ők szállítás előtt terhelnek rá valójában. Amennyiben sztornózásra került egy tétel, akkor azért legyél biztos benne, hogy megfelelő összeg ott marad a számlán, mert ezt LEGO utána újra be fogja terhelni, amikor tényleg küldi a csomagot.

    Amennyiben ez a helyzet, hogy a Standard elemek hiányoznak még neked, és a BestSellert kaptad meg, akkor nem aggódnék. Nekem 3-4 héttel ezelőtti Standard rendelések sem indultak még el.

    Ha viszont megkaptál mindent (BestSeller + Standard) de így hiányoznak az elemek, akkor akár online akár telefonon keresd őket, nagyon segítőkész az ügyfélszolgálat (többnyire), és jellemzően minden hiányt pótolnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák