Új hozzászólás Aktív témák

  • Mozaart

    aktív tag

    válasz #75376384 #55154 üzenetére

    Az utolsó mondatból ítélve, tehát kijelenthető lenne hogy a mai fiatalokat már nem mozgatja a castle/pirates/space vonal mint dedikált vonal.
    .
    Vagy nem is tudja mozgatni mert le lettek úgymond szoktatva, mivel 1999-től bejött a licencek világa és arra függtek rá. Vagy annyira ingergazdag a világunk hogy erre lett átszabva az egész lego termék paletta. A gyerekeket így tudják megfogni.
    .
    És/vagy egyszerűen úgy döntött a lego ezeket háttérbe szorítja és nem is volt új castle stb saját vonal már. Mondjuk pont a Castle még folytatodott erősebben olyan 2005-2006 ig. A miért állandóan annyira érdekel. De ezt már régebben is beszéltük.
    A csőd szélén a 90es évek végén a Legonál úgy dönthettek, ebbe ennyi volt és kell egy új írány, lásd Town > City és Licencek világa. :)
    .
    Utolsó mondatom nyert, itt vissza kerestem, nem is tudtam hogy a család egy külsőst hívott be. :)
    .
    "Családi vezetésű, de már döntően a befektetők tulajdonában lévő cégbe hoztak kívülről egy tanácsadót (Jørgen Vig Knudstorp, a McKinsey-től, mindössze 33 éves volt), aki kíméletlenül átalakította a céget:"
    Freddy76 írta
    .
    Akkor márcsak annyi kérdésem van, miért mehetett a csőd szélére a Lego a 90es évek végére, a System annyira jónak tünt, 12V vonatok (itt hallottam, hogy vonatmodell "játék" gyártó cégek sugallták, nem kellene ezt erőltetni jobban)
    .
    A Ninjago / Monkey Kid egyébként tartalmazza Castle, Space és Pirates elemeit is.

    Ne haragudjatok, hosszú lettem, remélem maradhat.

    [ Szerkesztve ]

    AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH

Új hozzászólás Aktív témák