Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz RapaNui1 #51918 üzenetére

    Szerintem ez szettfüggő is erősen. Nyilván itt hozzáértők vannak, így sokszor eleve úgy vásárolnak eladásra ami ritka, drága, keresett lehet. És ezt nem nyomott áras eladásra veszik, inkább ez koncentrálódik itt. De azért vannak átlagosabb szettek is.

    Azoknál meg lehet, hogy korrekt ár jelenik meg. Az pedig már mindkét félnek jó, hogy ismert közösségből veszi/adja el. Te is írtad, hogy olyan áron venne itt mindenki amin jófogáson is elmegy. De akkor sokkal jobb mindkét félnek szerintem ha itt cserél gazdát.

    (És határesetben van mixelt mód is. Ahogy én is pl. jófogáson találtam rá a korrekt árú cuccokra... majd utólag derült ki és örültem neki, hogy te vagy az eladó innen. :)
    De emellett pl.a Titanicról meg ha jól emlékszem írtad, milyen jó áron sikerült eladnod. Az meg nyilván más téma. Innen nem vették volna meg annyiért, ahogy valószínűleg te sem. :) És hát eladni se lett volna értelme olcsón, ha drágán is elvitték.)

    Majd beáll ez és kiderül mennyire koncentrált az extra tartalom. :) Bár még az extrábbaknak is lehet értelme. Ha drága ritkaságról van szó, de épp az kell valakinek itt inkább találhat még az is közönséget mint az átlagos vevői körben.

Új hozzászólás Aktív témák