Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz Mauzes #51209 üzenetére

    Nem tudom hogy mit értünk jelentős színvariáció alatt. Az én Siánomon konkrétan a már említett 15100-as alkatrésznek van láthatóan más árnyalata, és kb ennyi. Egyeseknél még a #21 / #22-es kis panel volt elütő, de nem láttam olyat hogy 5+ féle alkatrész lett volna nagyon más árnyalatú, szóval szerintem nem random a probléma hanem egy jól körülhatárolható alkatrészfajtát érintett, a többi zöld az egységes zöld.

    #51212 mancer7151 - nem akarok vitát indítani, de arról az emberről mondod hogy "nem szőrszálhasogató" aki abból csinált YT karriert hogy nekifutásból fikázza a LEGO-t amikor csak lehet és már többször eljátszotta az áldozat szerepét a nagy gonosz multival szemben... nála és a fanatikus követőinél nincs toxikusabb társaság az online LEGO közösségben.

    LEGO RC témában itthon szerintem nagyon nincs mozgás, a románok szoktak éves versenyt rendezni, nemsokára lesz a BuWizz Camp Szlovéniában ahol lehet ilyesmire számítani, még ebben a magyar Technic csoportban szokott lenni néhány felbukkanó jármű.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák