Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz Throme #49733 üzenetére

    A váltós és a paneles problémát is az instrukció frissítésével tudják megoldani. Gondolom a digitálist fogják leghamarabb, de tuti kimegy megint egy adag szett az eredeti instrukciókkal, aztán majd változtatnak a gyártáson.

    Az más kérdés hogy 2 kis szárny panel egyik hivatalos képen sincs rajta, a könyvben sem, videókon sem, szóval azt elég nagy meló lesz korrigálni már ha meg lesz rá a szándék :D A váltót még megértem hogy nem tűnik fel, de hogy ez sem... a minőségbiztosítási részlegnek idén nem járna bónusz :D

    Az előző 2 kocsinál úgy oldották meg a peres gumi / nagy felni dolgot hogy a felninek van egy pereme ami rálóg a gumira, ettől tűnik olyannak amilyen lenni akar, csak épp közelről kicsit bután néz ki. Ez az új elég tisztességes megoldás, és végre a gumi mintája is egész realisztikus.

    A videóba akár minden is beleférhetett volna, de akkor egyrészt simán 30 perc lett volna amit nem biztos hogy mindenki nekilát végignézni, másrészt egyszerűen nem volt időm befejezni. Ma délben lehetett publikálni, ezért ami eddig kész volt abból lett tartalom, és inkább lesz egy második rész is.

    szerk.: Nem csak ő kapta meg a szettet, hanem még legalább egy tucat Fan Media, van fent már review bőven a neten ha körülnézel :) Egyébként meg kb együtt publikáltunk szóval nem nagyon volt neki honnan meríteni :)

    [ Szerkesztve ]

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák