Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Throme #46355 üzenetére

    Amit Balázs írt, hogy többet számít a gyorsaság mint, hogy mi érdekel szerintem egyszerű minőség-mennyiségi kérdés.
    A minőségre mindig egy nagyságrenddel kisebb az érdeklődés. A mennyiség pedig itt simán az idő. Ami szembe jön és első azt nézik meg.

    Színeltérés:
    Simán benne van sajnos. Nálunk a 60198-as tehervonatban lévő pénzszállító autón vannak gyárilag hófehér és törtfehér/sárgásabb elemek. Teljesen elütnek. De pirosból is találkoztunk már ilyennel.
    Amúgy ez a készlet volt szintén nehezebben összerakható is.

    Volt téma a törés is, én panaszkodtam arra is korábban, hogy bizonyos vékonyabb Technic elemek konstrukciós okokból törnek rendre vagy szétnyílnak illesztésnél.
    Erre írtam korábban, hogy minőségre sajnos semmi sem 100.0%.

    (Azóta egy másik másolatot is összeraktunk, a Creator Ford Mustangot. Összesen ez a 2db készletünk volt próbaképp, ez is 1 évet állt a szekrényben. :D Itt már voltak komolyabb minőségi, illesztési gondok, van 3-4 rész ahol feszül pár elem és kissé szét akar jönni. A kormánymű Technic karjai rövidebbek. Eredetit raktunk be, hogy ne tartson össze durván a két kerék. :D Elemekből is volt pár gyengébb minőségű. A többi OK, nem volt szorossági probléma, még a printelés is jó a linkelt eredeti képek alapján. Karcos elemek vannak de sajnos az előfordul.)

Új hozzászólás Aktív témák