Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz tocsek18 #46213 üzenetére

    Rövid nézegetés után az Astonokat legalább ki tudtam húzni a kellmostazonnal! listáról. :)
    A többi viszont mind extrának tűnik technikailag is. Talán hajszállal az Evija vezet első ránézésre de mind nagyon komplex szvsz. Szépségre (+nosztalgiafaktor) meg a Countach viszi a pálmát. Bár nálam az 512 is hasonló szinten van.

    Nekem most kivételesen egyébként a többi is tetszik. Technicből a kis szetteket nagyon jól kidolgozottak az elemszámhoz képest. A hatkerekű is eléggé komplexnek tűnik. A lánctalpast ennyiből még nem sikerül belőni.

    A City is ötletesebb szvsz mint a korábbi pár év cuccai. A Creator állatos szériájával pedig engem most vettek meg. :D

    --------------------

    Ha már állatok: a gyerekek az eddigiekkel ellentétben most rámozdultak 1-2 kis "cuki" állatra, a téli készletekből a kismackóra/madárra.

    BL-en rákeresve hasonlókra elég húzós árai vannak a hasonlóknak, nyuszi, mókus, stb... Feltűnt, hogy a kisebb készletekben is vannak hasonlóak, akár relatíve jobb áron is.

    Pl. City 60300 készlet, 2400 HUF, túl sok elem nincs benne de a 3 állat BL-en drágább mint a teljes szett.

    És innen merült fel a kérdés: Bár gyanítom nincs fókuszban sokaknál :D de erre van esetleg tipp/bárhol gyűjtés, lista ami szerint meg lehetne nézni viszonylag egyszerűen milyen szettekből mit lenne érdemes begyűjteni? City és nyilván Friends kis készletek merülnek fel elsősorban, de egyesével végignézni elég macerás őket.
    BL-en szintén nehéz konkrét típusok nélkül rákeresni... főleg, hogy egyes darabokból tipikusan sokféle lehet különböző színekben/mintákban tök más id-k alatt.

Új hozzászólás Aktív témák