Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz kbalage2 #40712 üzenetére

    Ezt most így nem teljesen értem. Milyen kritikát kellene leírni?
    Amikor akció vagy jelentősebb dolog van lehal a rendszerük. Ezt kritika nélkül is láthatja bárki, aki megpróbál fellépni az oldalukra.
    a “nekem nem ilyen szett kell, mindenki hülye” témával kapcsolatban. Nézd meg hogy miket hoznak be évente (trollok, vidiyo, hidden side stbstb) és mekkora sikerük van. Közben pedig barmolják el a meglévő címeket és mennek rá ilyen 1-1 szettes csodákra, mint pl a cipő vagy a vilagterkep.

    ugyanazt csinálják a meglévő dolgaikkal, mint anno a kétezres évek elején, csak ezúttal több minden van mögötte és a név is többet ér. Plusz a különböző kevésbé Legokat (ruhák) megoldják nagyobb cégekkel karöltve, majd dobálják a rekord bevételeket úgy hogy a fél világ másfél éve otthon ül.

    kb kétféle szakítják a készleteiket. Vannak a “felnőtt” hatalmas készletek és a duplo szintre lebutított szarok.
    Plusz a vásárlók is hülyébbek lettek. Kritizálják a legot minden miatt, de ugyanúgy öntik a pénzt nekik minden létező akciónál, még akkor is ha nem feltétlen akarták megvenni az adott keszletet, de akkor éppen ajándék jár mellé v akciós . A Lego pedig így miért változtatna?

    Ettől függetlenül még remélem véleménye lehet az embernek és nem kell elfogadnia, hogy mindent tudók ülnek ott. Pláne amikor azt látjuk, hogy a több mint egy hónapig rendelhető készlet elmegy alig 40 perc alatt és még az ideas vonal fejese is rácsodálkozik, hogy milyen hamar elvitték a tegnapi castle cuccot (twitteren fent van a posztja).

    en mint leírtam megteszem amit tudok és másoknak max annyit tudok javasolni, ne vegyenek meg minden szart csak azért mert Lego logó van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák