Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    válasz axod #35351 üzenetére

    Nem írok hosszú és vérre menő véleményt, de kb. ezen vagyok én is.
    Ott ahol én élek (Alföld közepe, domb sincs...) a kereskedelemben is dolgoznak emberek picivel a 100ezres fizetés felett és rendesen, odafigyeléssel végzik a munkájukat. Namost ehhez képest egy főváros, ahol egy suttyó iskolázatlan (najó, legyen meg a 8 osztály) bunkó is hazahord 2-3kilót ott ezeket a pakolós, árufeltöltős melókat bízzák rájuk. Beugrósok a webshop-okban és telibeszalámizzák, mert ha akarja, holnap elmegy a kéefszíbe köpködni.

    Ha egy lecsó Hasbro fröccsöntött babát összenyom ám legyen, de egy 50+ezres vagy esetleg 100feletti készletet telibecsap az már kb. direkt van.

    Soroljuk? Book Depository? AC gyűjtői könyv fóliában, de atomra telibeszakadt gerinccel? Játékok fémdobozzal beledobva a dobozba, mire ideér 60km-ről rommá van csikarva. Gyűjtői szobrok doboza sima fóliával körberagasztószalagozva, mire leszeded letépi a díszcsomit is, stb. El tudom képzelni: proli köcsögnek lesz aki veri a gyerekjátékra. Ez van. Hány ilyet kaptam már.... BL-ről rendelés, csupa új kockák hírdetve és a fele a fénynél olyan, mint a 20 éves ömlesztettem.

    De az is igaz: matrica ív beledobva a 3kilós zacskók közé, ablakok, cockpit-ek rommá dörzsizve. Nem mindig, de elég sokszor. Levegő van a zacskóban mi? Hát sokszor az enyémben is mikor ilyet látok...

    Ha valakinek ép doboz kell, akkor vissza és jöhet az új, vagy ha nincs más megoldás, akkor a hibával meghirdetni. Lesz rá vevő, nem mindenkit zavar ez. Nincs ebben igazság sajnos. Nem vagyunk egyformák. Ami másnak patyolat, nekem azonnal megmosós, lefertőtlenítős. Épp így jártam a minap egy 6752-vel. Adom is el, már itt van a makulátlan. 2x annyiba fájt, de ez már az ENYÉM!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák