Új hozzászólás Aktív témák

  • Pötyi

    őstag

    válasz Victoryus #20391 üzenetére

    Tisztázzunk már pár dolgot!

    (Ez is olyan, amit beleírhatnánk az eddig már jónéhányszor beígért, de egyelőre nem megvalósult általános Lego témák OLVASS.EL leírásába...)

    Vizsgáljuk meg, hogy az adott esetben kinek a felelőssége annak az alktrésznek a hiánya/hibája!

    Ha egy vadiúj készletet kibontasz és hiányzik belőle egy alkatrész, akkor azt pótolja a Lego cég.

    Ha te hagyod el, vagy töröd el, akkor vehetsz helyette egy másikat a Lego cég honlapján. Vagy máshol.

    Innen meg gondold tovább. Ha mondjuk te törted el, de behazudod, hogy hiányzott, akkor pótolják neked és jól átbasztad a Lego céget egy kábé kétszáz forintos alkatrésszel. Az évszázad üzlete! (De ebből ne csinálj rendszert, mert annyira azért ők se hülyék és nem dőlnek be egy olyan trükknek, hogy alaktrészenként egyesével megrendelsz egy készletet. Egyrészt mert gyanús lesz, hogy már az ötvenedik alkatrész megy egy bizonyos készletből ugyanarra a címre, másrészt meg azért van olyan jó a Lego cégnél a minőségbiztosítás, hogy csak nagyon ritkán, ezrelék esetben forduljon elő kimaradt alkatrész, harmadrészt meg gyanús lesz nekik, ha mondjuk egy huszonhárom éve kiadott készletben most hazudod be jelzed egy alkarész hiányát. Eddig nem tűnt fel?)

    Szóval egy szó, mint száz, akár megteheted, hogy kérsz egy új alkatrészt a Lego-tól, de én inkább lennék nagyvonalú, legyintenék és bemennék az első boltba venni egyet. Maximum kétszáz forint egy olyan 6x10-es lapos.

    [ Szerkesztve ]

    QNX is cool!

Új hozzászólás Aktív témák