Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaneven

    tag

    Üdv mindenki!

    Telefonvásárlás előtt állok,hetek óta nézegetem a különböző telefonokat, és ennyiért nem találtam jobb ár/érték arányú készüléket. Egyszerűen verhetetlen.
    Ha minden jól megy akkor a 20.-i fizetésemmel meg is rendelném ezt a tepsit. De előtte lenne pár kérdésem a tisztelt fórumtagokhoz :) :
    Érdekelne, hogy a LeEco mennyi ideig tervezi szoftveresen támogatni a készüléket?
    Másrészt olvastam itt, hogy egyeseknek nem működik az ujjlenyomatolvasó, ez az X822-es variánsnál mennyire jellemző? Vagy nincs szignifikáns különbség a két változat között?
    Gyári rommal tervezem használni, angol nyelven. Az érdekelne, hogy így mennyi csirkelábbal találkozhatok a rendszer használata során? Ha kizárólag appoknál az nem gáz, de menüben nem nagyon örülnék.
    Eddig kizárólag szifon júzer voltam, szóval a mókolásokkal nincs tapasztalatom. De arra lennék kíváncsi, hogy valahol van-e egy jó, részletes útmútató nooboknak angol/magyar nyelven, mert sajnos ehhez a telefonhoz csak spanyol/olasz/kínai leírást találtam, és hát a félszavas google translattel nem mernék neki állni. Mint említettem, nekem jó a gyári angol is, csak ha esetleg elkapna a honvágy, akkor jó lenne egy biztos mankó a folyamat során. :)

Új hozzászólás Aktív témák