- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Üdv!
Szeretnék magamnak hatékonyabb LED "izzót" építeni, és ezzel kapcsolatban kérdezném a véleményeteket: (egyébként 2 éve LEDes a lakás, gond nincs vele)
Tehát amit eddig kibogarásztam azaz hogy minél nagyobb legyen a watt/lumen arány annál jótékonyabb lámpát tudok építeni.
Az első kiszemeltem az a Cree Xlamp MP-L Easy White chip lenne, DE!
Több helyen írják 24 chipes Led, 4 W-os teljesítmény, egy 75 W-os hagyományos izzó kiváltására alkalmas... Elkezdtem keresni webshopokban hol, honnan lenne érdemes megvenni, mert nem olcsó.
Lényeg: mást írnak a webshopok: LED-Tech, LEDs.de...Most akkor össze lehetne hozni a marketingelt 900lumen /4W-ot?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- NVIDIA® driverek topikja
- Kés topik
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Opel topik