-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
-
nuke7
veterán
válasz Enigma1945 #64901 üzenetére
egy próbát megérhet a 8.1 is... (amit amúgy nem értek, hiszen a 10 sokkal közelebb van a 7-hez mint a 8, dehát te tudod... 🤷♂️ )
https://youtube.com/user/nuke7
-
Enigma1945
őstag
egyszeruen nem birtam megszokni.
kerestem mindent ossze-vissza, hidd el 3 honapig szenvedtem vele a gepen.
azt se tudtam, hogy kell kirakni a sajatgep ikon az asztalra.
nem nekem valo.
egyebkent, elkepeszto, eddig sosem csinalta. egyszer sem fordult elo ez.
a frissites utan meg folyamtosan kifagy a kliens a jatek befejeztevel akarmit csinalok.
mar felraktam az osszes windows frissitest, akkor is. az uj vga driver is felment de akkor is.
netem szep stabil 500/50
szep kis frissites, mondhatom.[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Lokids
addikt
válasz Enigma1945 #64903 üzenetére
Pedig a 10 egy nagyon jó oprendszer. 7-től alig tér el pár dologban. 8/8.1 sokkal másabb.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
aktív tag
-
nuke7
veterán
válasz RudiLicenc #64905 üzenetére
Igen, ezek mind valid dolgok, én se találkoztam meg olyan emberrel akinek a 8 közelebb volt a 7hez mint a 10 …
viszont igen, arra is céloztam, hogyha a Microsoft nem támogatja már a 7-t, riot se fogja valsz… különösen h volt frissítés, riot launcher meg minden…https://youtube.com/user/nuke7
-
Enigma1945
őstag
Újratelepítettem a windowst.
Felraktam egy szűz windows 7 rendszert, ez érintetlen.
Tolta eddig 5 játékot, úgy néz ki eddig jó.
Játék után szépen előjön a kliens, hogy a nagy könyvben megvan írva.
Nem tudom, lehet behülyült a windows a sok frissítés miatt?Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
nuke7
veterán
válasz Enigma1945 #64907 üzenetére
te tudod, pont 2 éve nincs hozzá támogatás... (szóval olyan sok frissítés nem jöhetett azóta...)
support for Windows 7 ended on January 14, 2020
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Kiprobaltam Yuumit. Egyedul o nem volt meg supportok kozul.
Hat mit mondjak. Iszonyat broken.
Legalabbis en annak erzem.
Bar kapom a szidasokat rendesen az ellenfelektol, az tuti.
Nektek mi a velemenyetek rola?Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
grimm2015
senior tag
válasz Enigma1945 #64910 üzenetére
Ahol nincs kit támogatnod, nem ér semmit, és ha megölik akit támogatsz, szinte biztosan téged is. Ahol meg valamelyik csapattárs overfeed, akkor meg csak spamelned kell. Lesz 50assistod, meg b+ teljesítményed.
Én nem szeretem, mert earlybe gyenge. A legtöbb játékban a yuumi supportal az early játékot biztos bukom.Battlenet: Grimm#22690
-
aktív tag
-
Sordoran
addikt
válasz Enigma1945 #64912 üzenetére
Fut a háttérben egy tiltott program ami kimozdítja a karaktert a skill shot-okból. Én is néztem tegnap, és Xerath ellen lehetett látni hogy kimozdult minden képessége elől, de csak pont annyival hogy ne kapja el (nulla felesleges mozgás, embertelen reakció idő). Elég undorító volt, mikor a gyerek Vayne-el ment, szét volt gankelve, teljesen hátrányban volt, de hát Vayne-el volt, kapott Nami gyorsítást, így end gameben már ezzel hogy nem lehetett eltalálni skill shotokkal nem tudtak mit kezdeni vele és pentázott is. Ilyen játékos ellen kikapni nagyon frusztráló lehet. (főleg hogy már névről ismeri és egymás után többször bedobja ellene, tehát a riot nem is bannolja)
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
aktív tag
-
nuke7
veterán
válasz RudiLicenc #64916 üzenetére
nekem az fura, hogyha reportálja mindenki akkor a riot miért nem csinál semmit..
-
Sordoran
addikt
válasz RudiLicenc #64916 üzenetére
Persze előfordul, illetve van egy szint ahol már szinte ismerik egymást, vagyis több nap/hét elteltével is felismerik egymást. Itt viszont 4 meccsről beszélt, ebből amit én láttam kettő közvetlen egymás utánin ment ellenük.
nuke7: Nem tudom mégis milyen alapossággal néznek utána. Ha az anti-hack rendszer nem szúrja ki, akkor végignézik a teljes meccset? Trollokat is ezért nem tudják/akarják kiszűrni, mivel látni kellene a meccset hozzá, erre pedig nincs idő, főleg EUNE-n. Legalábbis szintén Paresz streamben hangzott el, hogy akiket is reportol azokkal nem történik semmi, míg EUW esetén mindig kap visszajelzést a reportokra. Lehet ott komolyan veszik a dolgot, míg itt tesznek rá, és csak chat alapján bannolnak, mivel ahhoz már automatika is elég. (illetve azzal lehet elérni még valamit, ha egy sima report helyett képpel/videóval mutatod be supportnak a problémát, az pár perc alatt le tudják ellenőrizni)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Callisto
őstag
válasz Sordoran #64918 üzenetére
DOTA-ban mondjuk ennyiben jobb a report rendszer, ha másban nem is.
Ott játékon belül lehet reportolni bejelölve mi a problémád és timestamp-et tesz a jelentéshez aminek köszönhetően nem kell a meccsett végignézni stb.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! Öcsémnek össze raktam egy retro gépet a játékra.
Van valaki aki ilyesmi gépen már próbálta a játékot?
Érdemes letölteni?
A gép:
AMD ATHLON 2 X2 3.4Ghz
Geforce 9600GT 512MB GDDR3
4GB DDR3 RAMKöszi a választ!
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #64920 üzenetére
Ez most nem lesz nagy segítség
Nekem volt egy i5-2500-as, gtx 650 1gb, 8gb 1333mhz ram és fullon ment 60-75 fps-el (nem emlékszem melyik pontosan.). Ez viszont kb 5 éve voltViszont volt egy laptomon is 2-3 éve.
i7 2620m - 8gb - nvs 4200m dedikált vga. Full lowon 30 fps.
Talán viszonyításnak használ valamit1280x1024 low-medium beállításon szerintem azért próbálható.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Enigma1945 #64920 üzenetére
Biztos futni fog valahogy. Én kb. 5 évvel ezelőttig ezzel toltam, jól futott, de ha háttérben megindult valami (pl. win frissítés) akkor azért bement 24 fps alá:
Athlon X2 2.5 GHz
Radeon HD4830 512MB
4GB DDR2
Azóta sok idő eltelt, de a játék nem lett szebb, szóval csak nem nőtt a gépigény se.ui.: Jah igen, 1440x900 felbontás, medium.
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
válasz Enigma1945 #64923 üzenetére
Nem tudom kijátszott Zerivel, de kurva gyenge. Ulti alatt van előnyöd, de azon kívül a legtöbb adcvel szemben hátrányod van. Nem is véletlen ekkora a wrje, aki nem tud kiteolni, az nem megy vele messzire.
Battlenet: Grimm#22690
-
grimm2015
senior tag
válasz Kanczy #64926 üzenetére
Hát low eloban kétlem, higheloban talán. Bot játékom volt vele jó pár, néhány gyakorló, meg pár ranked.
De ellenem még egyetlen játékban sem nyert zeri lanen (7játék), illetve még nem volt olyan játék, ahol átlagosnál jobban teljesített volna, sőt.... Ulti alatt (túl) erős, de üresbe szerintem gyenge, egy normális farmoláshoz is a tiamat is kell neki minimum, mert anélkül farmolni is idő.
Jah igen, mivel most mindenki szar vele, nem magas a mérce az S+ért. Ilyen közepes sebzéssel is már 10% legjobb zerisebzést lehet elérni[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz grimm2015 #64927 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy jó játékosok kezében őrült erős (lesz), de rohadt nehéznek tűnik vele a teamfightolás, úgyhogy abszolút egyetértek. És pont ezért, ahogy írod is, high MMR és pro playben gondoltam, a low elo solo queue irreleváns egy champion erősségi szintjének belövéséhez.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Sordoran
addikt
válasz Kanczy #64928 üzenetére
Hétvégén láttam ezt a videót róla (twitteren osztotta meg Vizicsacsi) ahol perceken át mint a veszett szaladgált össze-vissza és sebezte folyamatosan ellenfeleket, akik nem tudtak mit kezdeni vele. Elkapni nem tudták a sebessége miatt, cserébe a sebzése nagyon gyér volt. Sok kicsi sokra megy alapon persze szépen tépkedte őket, de ha elkapja egy hard cc, vagy az ellenfél csapat otthagyja (minek álljanak le harcolni vele?), akkor semmire se ment volna. Így is inkább csak időhúzás a harc vele ránézésre. Persze lehet jól tolni, csak ez lassú harcokhoz ideális, az meg nem jellemző jelenleg a játékra.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Sordoran #64929 üzenetére
Rendkívül egyedi játékstílusa van, úgyhogy még odébb, mire kitalálják az optimális mozgást, itemeket, stb. Szerintem high MMR-től undorító lehet a dolog még akkor is, ha nem gyorsan sebez nagyot, hanem 3 perc alatt körbetáncolja a fightot 12x, és úgy nyomja ki a damaget.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
grimm2015
senior tag
Ahol vayne supportot kaptam, ott kikaptunk.
De az összes játékba szinte én vagyok a legszarabb nemhogy a csapatba, de a játékba is .
A blitz szerint folyamat 8-9 vagyok a 10ből, az opgg is csak kicsit jobbat ír.
Annyi, hogy jól farmolok, de killt szerezni, vagy lanet nyerni vele nagyon nehéz, inkább passzív ösvény.
Köv frissítésben kap nerfet, aminek a középpontjában szerintem az ulti lesz.
Tehát high eloan már gondok lehetnek vele.
Jah és így is A+ / S rangokat kapok .[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
Itt a példa, attól ,hogy nem tudsz játszani, és idióta vagy, (ráadásul magyar) " kurva @nyád ", attól még lehet szerencséd.
-
grimm2015
senior tag
-
Imilenni
addikt
A Passból mennyire nehéz kiszedni a 2 gemet?
Press "F" to pay respects.
-
-
grimm2015
senior tag
Most visszanéztem az utolsó 10vereségem, és nem akartam elhinni.
Minden egyes játékban JG gap van. A győzelmeknél nem mind esetben van ez, de ott is jellemző.Battlenet: Grimm#22690
-
grimm2015
senior tag
válasz Imilenni #64942 üzenetére
Szinte minden alkalommal a 2jg között van a legnagyobb különbség, és legalább 3szint különbség (a max 5 volt, az én csapatom javára). Én most azt látom, hogy túl sokat nyom jelenleg az, hogy melyik jg a jobb. De a mostani játékban is, az ellenfél jg 0/6/1 (10), a csapattársam meg 11/1/6 (MVP). Előtte 2/8/3 (10.) a csapatban és 11/4/8(MVP) az ellenfél. 9/MVP, 7/2 9/MVP
És ez csak a utolsó 5 meccs (mellékes, hogy 4 győzelem). Én azt tudom mondani, hogy túl sok az eltérés a meccseken elvileg egyforma játéktudás mellett.
Itt am a nagy tudású blitz support akinek úgy 30ból 1 hookja volt 15perc alatt.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz grimm2015 #64943 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha nem jó a csapat, a jg egymagában nem tudja megfordítani. Továbbra is egy csapat játékról van szó, szóval ha a lane-ek nem készítenek elő lehetőséget a gank-re, akkor a jg nem tud mit kezdeni, sőt, az ellenfél elkezd bejárna az ő területére, és elviszi a camp-jeit. Persze ettől még ők is lehetnek ugyan úgy hibásak, nem erről van szó. Viszont csak azért mert a jg lemaradt/kikapott az enemy jg-től, ez nem teljes mértékben csak az ő hibája, hiszen: csapatjáték.
-
Skilly
aktív tag
válasz grimm2015 #64943 üzenetére
Blitz main vagyok és nagyon ideges tudok lenni, ha valaki a grab-et hook-nak hívja! Tehát tessék megtanulni, az GRAB!
Amúgy én már az előző szezonban elengedtem ezt a játékot, időm sincs rá sok. Viszont supp main-ként elég nehéz megnyerni a játékot (pedig a botot szinte mindig hozzuk), ha van 1-2 másik lane elfeedelve. Már csak egy sima egyszerű szórakozásként tekintek a játékra. Az se zavar, ha 30-40 perc és lose. Addig is szórakoztam és élveztem. Ez lehet azért van, mert nem görcsölök rá, chat szinte mindig tiltva és mehet a móka. GL&HF
HyperX
-
grimm2015
senior tag
válasz Sordoran #64944 üzenetére
Ha a csapat nem jó, akkor nem mindig ugyan az legszarabb pozíció szinte minden esetben.
Lehet véletlen egybeesés, de úgy az utolsó 40játékból 35ben ezt látom (nálam).
Boton az a kérdés, hogy AP suppot kapok-e, mert ha én szarul játszok, akkor ő még hozhat killt. Az alap suppokkal túlságosan arra kell építeni, hogy valaki jó a csapatban, és sokkal több a hibázási lehetőség.Battlenet: Grimm#22690
-
grimm2015
senior tag
Azért csak tudnak új ötletekkel is előjönni. Ez az új ulti...
https://www.youtube.com/watch?v=QslA82OysWA[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Régóta ismeri fel a játék, hogy régebbi peccsel játszik az ember?
Tegnap bentvoltam egy ranked meccsen, amikor írt ismerősöm hogy mivel játszom?
Mert hogy a játék azt írta: Classic
Az állapotjelzőnél, ahol azt kellene írnia a játéknak hogy "ingame".
Amikor kiléptem frissítette a kliens magát.
Lehetséges hogy később jön egy Classic mód is a játékhoz?Press "F" to pay respects.
-
Beni97
őstag
Mivel Zeri óta sok idő telt el, itt a kövi karakter.
[Renata Glasc: The Chem-Baroness | Champion Trailer - League of Legends]
Elvileg ezek lesznek a képességek.
[link] -
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Megtartottam 2 darab Honor 5 tokent régről annak reményében, hogy lesznek új skinek, chromák idén (S11 után), de nem jelentek meg. RIOT lemondott a projectről, ne is várjak rá?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest