-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #47783 üzenetére
Bemész a boltba és ott van jobb oldalt egy fej és egy fogaskerék és ha rákattintasz megtalálod a vásárlási előzményeket.
Én már amióta lolozok azóta nem tudom visszanézni egyik meccsemet sem. Nem tudom milyen hibát ír ki. -
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #47788 üzenetére
Én bolt változás előtt bőven elhasználtam a lehetőségeimet. Most az újba nem tudom hogy megy. De szerintem ugyan ott kell.
-
kentucky
őstag
válasz Enigma1945 #47788 üzenetére
IP-t is visszalehet igényelni.
-
Bowser
aktív tag
válasz Enigma1945 #47783 üzenetére
Szia!
Ha most kezdtél el játszani újra az ok jó dolog. De hiába van még két visszaváltási lehetőséged, nem fog menni a dolog mert ha jól emlékszem az elmúlt (talán) 30 nap vásárlásait lehet csak "refoundolni".
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #47953 üzenetére
Kék esszencia kell még (azt hiszem összesen 500). Azt pedig champion shardok betöréséből tudsz szerezni
mica és Darko: Áh, értem. Csak fura volt a felállás valahogy, de gondolom akkor még nálad (Darko) nincsenek kötelező szerepek. Azok a jó idők
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Darko_addict
őstag
válasz Enigma1945 #47955 üzenetére
*Hőstöredék
A nyelvet/beszédhangot a játék újratelepítése nélkül lehet változtatni?
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Beni97
őstag
Amit ott látsz alul. Ott van a láda, a kulcs és utána jön a kék esszencia majd után a sárga esszencia. Champek véglegesítéséhez vagy hősismeret szint növeléséhez kell a kék esszencia, a skinek-hez meg a sárga. Úgy tudsz szerezni kéket, hogy ha ládából nyitsz hős és betöröd vagy boltba veszel 1700ip-ért champ shardod és kinyitod majd betöröd. Lvl6-hoz 2 token és 500 kék esszencia kell lvl7-hez meg 3 token és 600 esszencia.
-
Plata
félisten
A teszt kliensben már ki is írja hogy 500 vacak kell meg 2 token.
Vagy 1 hőstöredék,vagy 1 hős végleges tartalom.[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
válasz Enigma1945 #48057 üzenetére
Ha kék esszencia kell akkor azt tudsz venni ipért champ shard formájában a boltból. Amúgy s osztályzatú játékért kapsz ládát, évente egyszer egy hőssel.
-
Darko_addict
őstag
válasz Enigma1945 #48068 üzenetére
Igen, azaz. 1700 IP vagy 195 RP. Attól függően milyen IP-értékű hős lesz benne, különböző értékű kék esszenciáért tudod aktiválni, vagy szétbontani.
-
HoaryFox
őstag
válasz Enigma1945 #48143 üzenetére
Ma hajnalban játszottam vele, akkor még megvolt. Most kivették?
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #48151 üzenetére
Én csak azt tudom, erre mondtani, hogy smart cast be van kapcsolva. Bár a gnar q-t látni kéne akkor is, hogy merre megy vissza.
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #48156 üzenetére
Nem mutatja a hatótávokat, a kurzor körül, felé vagy akire mutat arra lövi el a spelleket. Nyomsz egy esc-et és ott vannak nagy betűkkel a gombok, azoknál lehet állítani. Nem tudom már hogy írja de magyar-nál kattintás nélküli varázslatot ír a játék azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #48158 üzenetére
Én még nem láttam azt a championt élőben
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Beni97
őstag
Új szezonban újra unranked leszel és újra le kell játszanod 10 meccset, hogy besoroljon valahova. Ilyenkor már számít, hogy hol végeztél.
Én láttam már ivern support és jng-t is és mikor supportnak hozták mellém, meg is lepődtem, hogy milyen jó is tud ott lenni. Amúgy meg most ingyenes is.[ Szerkesztve ]
-
Hamuuuu
tag
Igen, mostmár kezdik rankedre is hozni Ivernt. Bár inkább supportnak tudom elképzelni, mint junglerként. Erre tudok amúgy egy példát, elsőre nem tudtam én se mire vélni a pickelést, de elég ütősre jött ki. Mégpedig egy ivern+ rengar bot laneről lenne szó. 14. percnél már mondhatom, semmi értelme nem volt, hogy enemy bot lane megmozduljon. Érzések és pofonok.
Másik dolog ez a MF support....nem értem mit lepődnek meg rajta az emberek. S3 vagy s4-ben már játszották többen is MF-t supportként.
[ Szerkesztve ]
"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
kenwood
veterán
válasz Enigma1945 #48193 üzenetére
Nem bronzos mindenki az elejen.
Lesz S7 szezon indulasa utan besorolo,es ha jol sikerul,akkor akar goldba is kerulhetsz rogton.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #48202 üzenetére
Erről a "luck"-ről eszembe jutott egy nagyon jó videó.1:27-nél.
Amúgy én nem igen hiszek ebbe a luckba. Talán mikor meghal egy minion mellettem és pont szintet lépek aminek köszönhetően túlélek egy ignite-ot az azért mondható lucknak. De akkor mikor igazából csak azért mert unskilled az illető és vagy nincs elég tárgya hogy kiosszon annyi sebzést, hogy a maradék 1 hp is eltünik na az már nem luck szerintem. Főleg ha még shieldel is valaki vagy éppen nyomja ezerrel a potit.
-
kenwood
veterán
válasz Enigma1945 #48400 üzenetére
Kill participation --> Ha 14 killetek van osszesen a meccs vegen,akkor S+-t kapsz a 8-0-6ra ,ha 50,akkor meg az A sem biztos.
Szamit meg a farm is,illetve,hogy a tornyoknal,drakenel,baronnal ott vagy-e,amikor dolnek.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Darko_addict
őstag
válasz Enigma1945 #48400 üzenetére
Általában elmentem, ha valami érdekes történik a meccsen. Itt nem vártam volna el, hogy S-t kapjak, de rajtam kívül mindenkinek adott a rendszer.
-
Sordoran
addikt
válasz Enigma1945 #48439 üzenetére
Azért lesz "jobb", mert egy ultimate skin, és szinte egy teljesen új karaktert hoznak létre (nagyjából) vizuálisan. Azaz új textúra, új hangok, új effektek stb. Ezen kívül az eddigi információk alapján 4 elem: tűz, víz, fény és sötétség lesz jelen, mindegyiknek lesz valami megjelenése (mint DJ Sona stílusai), azaz mondhatjuk 4 skin az egyben. Viszont az, hogy szebb, nem jelenteném ki, már csak azért se, mert még nem láttuk, ezen kívül a szépség relatív. Ezért nincs értelme a milyen skin-t vegyek kérdéseknek se soha, mert mindenkinek más jön be. Gyanítom itt a 4 elem között egy paranccsal tudunk majd váltani (már látom magamat, hogy a hangulatomhoz igazítom ), és biztos ütős, nagyon kidolgozott lesz. Ugyanakkor az, hogy ez lesz a legjobb skin egy relatív kérdés ugye. Az biztos, hogy eddig ebbe ölték a legtöbb munkát (legalábbis sejthető, mert az ultimate skinek közül ez lesz a legfrissebb, és az idén megjelent "csak legendary" Ashe és Jinx skinek is igen kidolgozottak lettek).
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
FoLey-v
addikt
válasz Enigma1945 #48441 üzenetére
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #48453 üzenetére
A kulcstöredéknek semmi köze nincs a hőshöz. Kulcstöredéket full random kapsz és minden kulcstöredék után csökken az esély egy következőre. Ez havonta resetelődik. Ládát akkor kapsz ha S- vagy annál jobb értékelést kaptál meccs végén viszont egy hőssel csak egyszer kaphatsz ládát egy szezonba. Ha S- vagy jobb értékelést kapsz akkor a hősre kapsz egy tokent ha már 5-ös vagy vele. lvl6-os tokenhez S- vagy jobb kell, 7-es szintű tokenhez meg S vagy jobb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Enigma1945 #48477 üzenetére
Az új szezon kezdtén mindenki unranked lesz, és minden szezon végen osztják a kereteket (pl most valaki silveres (s6-ban) de júniusba (s7) bejut goldba nem fogja egyből megkapni a gold keretet csak novemberben amikor zárják a szezont)
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #48614 üzenetére
Valamikor 2017 végén
-
Sordoran
addikt
válasz Enigma1945 #48616 üzenetére
Most hétfőn volt ranked szezon zárás, tehát ha addig nem toltad le a 10 besorolód, akkor most már bizony 2017 végéig várnod kell új keretre. Most pre-season van, tehát ez már a következő ranked szezon része.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Hamuuuu
tag
válasz Enigma1945 #48616 üzenetére
Komolyan mondom mi ez a troll áradat...taric soraka párosítás boton. Blitz top jayce ellen. Bard mid és annie jungler-.-
Csak én találkozok ilyenekkel most? vagy feje tetejére álltak a dolgok?"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
Bowser
aktív tag
válasz Enigma1945 #48621 üzenetére
Na most mehet a sírással én is sírok egy kicsit
Nem tudja valaki, hogy ezek az unbalanced meccsek valamikor fixálva lesznek?
Haverom Gold 2 és Master Tier Jungel meg Dia 1 ADC-t kap maga mellé az enemyben meg Silver 4 is volt. Ez konkrétan mi?3-4 divíziónyi különbségek vannak.
A Miss Fortune akit kaptam 1-2 napja az Heal és Teleport párosítással lejött botra velem és 6 percnél volt 9 farmja. Ez nem is lenne gond mert én szarok bele de egy Dia 1 Caitlyn már fájt neki. És emiatt nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
válasz Enigma1945 #48718 üzenetére
Sajnos hamarosan le fogja vonni.
Hogy lehet esszenciát venni?- Ja, rúna!
Jöhetnének az új akciós rúnák is.[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #48727 üzenetére
Semmi baja nincs, nem harcolsz vele a csápjain, és kis túlzással vége a karakternek
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
válasz Enigma1945 #48727 üzenetére
Még mindíg, csak akkor erős ha idióták ellen játszik az ember, ezek is a videóban beszaladtak utánna a bokorba feltehetőleg 0 visionnal.
Press "F" to pay respects.
-
micafighter
nagyúr
válasz Enigma1945 #48776 üzenetére
A rugalmas 5v5 az majdnem ugyanaz mint ami az előző szezonban volt dinamikus ranked rendszer. A lényeg hogy mehetsz 2,3 vagy 5ös premade-ben rankedezni.
A 4-es premade jelenleg nem müködik, ha lesz elég solo játékos (akiket össze tud rakni a 4-es premade-el) akkor beteszik azt is. A rendszer lényege gyakorlatilag hogy a 2-es és a 3-as premadeket egymás mellé tudja tenni, az 5ös premadenek meg csak ellenfelet kell találnia.
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #48783 üzenetére
-
FoLey-v
addikt
válasz Enigma1945 #48822 üzenetére
Láttam már diát is,de szerintem ugyan olyan.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
micafighter
nagyúr
válasz Enigma1945 #48822 üzenetére
Az első 10 besorolóból van lehetőség max platig menni, de "átlag" embernek nem sok esélye van rá, mivel az előző szezont challengerbe zárókat dobja általában platba.
Most flex besorolókat lehet játszani, de pre-seasonben vagyunk. Kb egy hónap mulva kezdődik a season, a season kezdetekor pedig újra játszuk a besorolókat.
Most kb annyit tudsz tenni hogy javitasz az MMR-eden, mert akkor season kezdetokor a 10 besoroló után jobb helyre fog betenni.
-
FoLey-v
addikt
válasz Enigma1945 #48825 üzenetére
Tegnap 1-et toltam és bot lane kívűl mindenki balfasz volt,elkezdtek flamelni a semmiért gondoltam ez lose lesz,pedig az enemy troll pick volt.
-
marked one94
őstag
válasz Enigma1945 #48835 üzenetére
Vegyél fel lol-ba ismerősnek és meghívlak a ph klubba és neked is ott lesz
You'll Never Walk Alone
-
micafighter
nagyúr
válasz Enigma1945 #48835 üzenetére
Név után az a klub jelölés. Lehet klubokat csinálni.
-
mark!
őstag
válasz Enigma1945 #48869 üzenetére
Nem ertem a kerdest Egyebkent a 10besorolo utan LP fuggo, 100LP, utanna promozol es a promo meccsek utan dob fel. Es ez igy megy challengerig, challengerben mar csak gyulik az LP. (Javitsatok ha hulyeseget irtam.)
[ Szerkesztve ]
>
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #48869 üzenetére
Van 10 besoroló meccs (és nincs több), ami alapján berak valahova. Onnan mászol a létrán kb. 12-15 LP-nként.
Beni97: Valóban már masterben sincsenek divíziók.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #48876 üzenetére
Itt a GYIK, olvasd el
-
Solad
addikt
válasz Enigma1945 #48876 üzenetére
Győzelemért LP-t kapsz, vereségért vesztesz. Ha elérsz 100-at akkor meccseket kell játszanod a feljebb jutásért. Ha leesel nulla pontra akkor pedig az eggyel lejjebb esés veszélye fenyeget további vereségenként.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
marked one94
őstag
válasz Enigma1945 #48907 üzenetére
Lv4től kapod meg a szalagot és tudod a játékba villogtatni.
You'll Never Walk Alone
-
Sordoran
addikt
válasz Enigma1945 #48917 üzenetére
Hogy érted azt, hogy élesztesz mindenkit? Egyébként jól látod, a supportot veszik a legkevésbé játékos számba, ha meghalnak és a közelben voltál hibáztatnak, miért nem segítettél, ha nem voltál ott, akkor meg miért nem voltál ott. És ha véletlen megölsz valakit, rögtön ks. Persze magasabb divíziókban már javul az arány, de mindenhol vannak ilyenek, akik belekötnek abba akibe tudnak. Én amúgy szeretek supporttal is szórakozni, ARAM-on se zavar ha azzal hív be, a lényeg a csapat támogatása ilyenkor. De persze ahol nincs csapatmunka, ott nem érsz sokat (kiszámíthatatlanul játszanak, nem követnek mikor berontasz, vagy maguk mennek be 1v5-be és hasonló). Klasszikus supportokkal (mint Soraka, Nami, Braum stb.) kell az, hogy a bot társad, és a többi csapattársad össze dolgozzon veled, te velük, de ha ez nem megy, próbálj carrys hőst hozni, mint Zyra, Brand vagy Vel'koz, és akkor carryzd a meccset magadnak.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #48920 üzenetére
Ameddig beteszed a supportot, nagyon valószínűleg annak is fog bedobni, jóval kevesebben játszanak vele, mint bármilyen másik szereppel
-
micafighter
nagyúr
válasz Enigma1945 #48917 üzenetére
Tanulj meg branddel vagy zyrával supportolni, nekem brand kicsit jobban kézre áll de nehezebb is szerintem, viszont áltában én okozom az ellenséges hösöknek a legtöbb sebzést a csapatból.
Plat alatt szerintem healelö supporttal nehezebb érvényesülni, mert a rossz játékost hiába tartod életben hogy 2-3 másodperccel tovább játszon rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Enigma1945 #48939 üzenetére
Egyik sem fontosabb, csak mást jeleznek. Valószínűleg (még nem tudjuk) mindkettőért kaphatsz majd keretet, szóval játszd, amelyik jobban tetszik
-
Bowser
aktív tag
válasz Enigma1945 #48939 üzenetére
Szia!
Látom, hogy érdekel a LOL és sok kérdést teszel fel ezért megpróbálom neked most elmagyarázni a dolgot
De másnak is szól ez a kis szösszenet aki nincs teljesen tisztában a dologgal.Kell egy kis előzmény is, hogy teljesen tisztán lásd a dolgot
Szóval 5. szezon:
Itt középen láthatód a "Fő" rankedet. Ha játszottam volna 3vs3-as csapatban az kisebb ikonként baloldalt jelent volna meg. Ugyan ez az 5vs5 csak az jobb oldalt.
Azt a keretet kaptad meg a három rang közül amelyik a legmagasabban volt. Pédául ha gold 1 voltál Egyéni/Párosban, de viszont Master Tieres 5vs5-ben akkor a Masteres Boardot(Board-ami a profilodra kattintva az ikon körül jelenik meg nagy téglalap alakban) kaptad meg. De ha egyéni/párost mentél akkor betöltésnél csak Goldos kereted volt. Ha 5vs5 csapattal mentél akkor mutatta csak betöltésnél a Masteres keretet.6. szezon:
Bevezették a DinamicQ-t(dinamikus csapat 1-2-3-4-5-en is mehettetek akár, ez volt a "fő" ranked ez jelent meg középen) és ekkor le is állították az 5vs5-ös csapatokat, csak a 3vs3 maradt. Bár a nyár második felétől hetente 2-3 napra berakták 17 órától 21 óráig.
Gyakorlatilag az volt a helyzet mint ötödik szezonban. Ha 3vs3-on lettél Dia mondjuk akkor Dia Bordert kaptál, meg dia csapatikont de az csak 3vs3-on jelent meg. Ha DinamicQ-ban voltál Gold akkor jelenleg a Goldos keretet látod.
Előszezon-7. szezon:
A DinamicQ-t eltörölték azaz pontosabban ez lett a "flex" ranked. 1-2-3-5-en mehettek együtt. Az 5.-ik szezonhoz hasonlóan a "fő" ranked-re visszaállították az egyéni/páros várólistákat. Ha azt nézed mind a 3 ranked "forma" fontos. Amint kezdődik Decemberben a 7.-ik szezon onnantól megint le kell menni mind a három rankedre a 10-10-10 besoroló meccset. És akkor ugye értelemszerűen ha például 3vs3 Silver, Egyéni/Páros Plat és mondjuk a Flex ranked Challenger akkor a következő szezonban Challanger Boardot fogsz kapni és ha flexet mész akkor mások Challenger keretet fognak látni. De ha 3vs3-at akkor csak Silverest.
Nagyjából ennyi lenne
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #48947 üzenetére
Meg lehet azért is mert már jobban átlátod a játékot, nagyjából látod minek van mikor értelme, a spellek hasznosságát és ez miatt meg is szerettél olyan champeket amiket eddig utáltál.
-
marked one94
őstag
válasz Enigma1945 #48953 üzenetére
Pihenni vagy játszani addig amíg vissza nem csúszol 3-4 osztályt vagy aram vak mód stb. Én a 2. ajánlom az a legjobb
You'll Never Walk Alone
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest