- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
válasz Kanczy #65949 üzenetére
Ez tutira kamu, itt (szinte) mindenki azt vallja, hogy silverből nem lehet kijutni.
Yodamest
Még mindig a végleteket mutatod, hogy nem miattad ment el (szerinted) sok meccs, de mennyi free wined van? Te szezonok óta azt látod, hogy milyen jól játszol, a végletek mellett.... Én meg azt, hogy csak a végleteket mutatod, azt nem, hányszor játszottál mennyire szarul
A te szemedben sok minden nem troll "követelmény" amit te a saját ostobaságodból csinálsz... Több meccsen is volt érthetetlen statod, pl Leonás meccsen nem voltál troll.
Egy tank support, aki egész játék alatt 3X halt meg (azt is a játék végén), míg az egész csapata 11-12X.
Nem tudok olyan szituációt elképzelni, hogy az egész csapat meghal MINDEN ALKALOMMAL, és pont az marad egész játék alatt végig életben, akinek fel kellene fognia a sebzést, és védeni a többiket.
Mellesleg, még mindig csak 40győzelmed van az utolsó 100(97) játékból.
Volt egy gyenge előrehaladásod,, aztán ugyanúgy visszaestél:
Itt egy kis szembesítés a saját játékoddal, direkt az aljára tettem a 2 jo(bb) meccsed, hogy jobban szemléltesse, mennyivel jobban játszol, mint a csapatod.
Önkritikád az 0.Battlenet: Grimm#22690
-
Kanczy
Topikgazda
válasz grimm2015 #65951 üzenetére
Lehet kritikát megfogalmazni a másikkal szemben, de kérlek finomabban! Semmi szükség nincs arra, hogy leostobázzuk a másikat.
Yodamest témára: igen, szokás szerint Yodamest csak a szar meccseket linkeli, azokat érdekes mód nem, ahol ő játszott rosszul. Az pedig, hogy 0/0/0 a stat egy NAGYON elvesztett meccsen, az minden csak nem jó, cserében tökéletesen szimbolizálja a már sokszor kritizált játékstílust. Ez azt jelenti, hogy a játékos meg sem próbált segíteni a csapatnak, neadjisten playmakelni, és ezáltal nyerni. Elkönyvelte, hogy bukta a meccs, aztán csak teljesen feleslegesen afk farm. 0 fight, 0 objective próbálkozás, 0 kockáztatás. Értem, hogy nem könnyű a 15 killes xy ellen, de az miért jobb, hogy szépen berollolnak, és 0/0/0-al állsz a fountainen?
"Látod, nem az én hibám, mindenki menthetetlen volt" <- ez a mantra, ami miatt Yoda még mindig silver, és az is marad.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Yodamest
veterán
válasz Kanczy #65952 üzenetére
+ grimm2015
A Grimm által linkelt képen lévő meccsek, ezek a 0-0-0-, 2-2-0, 4-2-2, stb. nem tudjátok elképzelni mennyire elveszett meccsek ilyenkor....
Most tök random rámentem pl. a 4-2-2-re, ahol ugye nem játszottam jól szerintetek, de nézzétek meg ezt:
És ez nem szélsőség, mivel ez szerepelt Grimm képén, csak random belekattintottam. Na most ezen a meccsen mi többet tudnék csinálni, mint jól farmolni és keveset halni? Nem a basen állok ilyenkor, hanem tartok egy lanet konkrétan 1v2-ben sok esetben. Szerintem ahhoz képest nem rossz a farm és a 4-2-2-es stat btw.
-
Sordoran
addikt
válasz Yodamest #65953 üzenetére
Nincs olyan, hogy fixen elvesztett meccs. Nem tudhatod előre, hogy ha mindent beleadsz, próbálkozol, nem-e sikerül megfordítani. Bármikor kifagyhat az ellenfél csapatából egy ember, és ott akkor a 4v5 helyzetben már előnyben lehettek, de a passzív játékkal lehet te fogod lehúzni a csapatot már. El kell fogadni, hogy ez egy csapatjáték, és ha a csapat többsége rossz döntéseket is hoz, nem ideális csapatharcokat kezdeményez, akkor se hagyhatod őket teljesen magukra. 1v9-ben nem érsz el semmit.
Szerintem jelenleg ott vagy rankeden, ahova illesz. Nem azért, mert rossz játékos vagy, hanem nem vagy jó csapatjátékos. (ne csak a jó játékosokkal tudj jól együtt működni, hanem a rosszakat is kezelni)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Yodamest #65953 üzenetére
De, rossz. Nagyon kikaptatok, te pedig közben nem csináltál semmi kockázatosat az egész meccsen, miért? Azért, hogy meg se próbálj nyerni, cserében jól mutasson a statod? Hol volt a skirmish, amikor megpróbáltál visszakaparni egy kicsit a hátrányból? Hol volt a fight, amiben kiultiztad a Luciant akkor is, ha belehaltál?
Emlékszel arra a 10+ alkalomra, amikor az volt a konklúzió, hogy lanerként carryzni kell? Csak mert ha épp nem szaladsz el a meccsel, MEGINT azt csinálod, amit sokszor Malzaharként, Morganaként, Luxként, etc. Elkönyveled 8-10 percnél a vereséget, aztán afk elfarmolgatsz 0 kockáztatással, és végzel egy 25%-os KP-vel. Ilyenkor mi a terv?
Te most kiszedtél egy meccset, amin szerinted nem rossz a statod, akkor én pedig mutatok párat, amin teljesen feleslegesen voltál ott.
1 - 9% KP, a teljes csapatod lecarryzett, és még így is hasznosabb volt az ellenfél Fiorája.
2 - 14% KP, MINDENKI lesebzett a játékban, kizárólag miattad veszítettetek úgy, hogy counterpicked volt a Malphite-ra.
3 - Remélem ezt nem kell magyarázni, megérdemelted volna a lose-t.
4 - Éppen elég volt a teljesítményed, pedig tőled akár veszíthettetek is volna. Az ellenfél topja több, mint duplaannyi KP%, csak túl jó volt a mided és az adc-t.
5 - Ez tényleg tökéletesen példázza, hogy játszol. Hogy akartad megnyerni ezt a gamet?
Tudom, úgyis mindegyiknél megírod majd, hogy miért tévedek, csütörtökön pedig ugyanúgy posztolsz, hogy téged sosem carryznek le, és játszod tovább a "jó kda-s, 50%-ban elegendő" játékstílust. Ezért van az, hogy ha nem jó a csapatod, nagyon ritkán hozol le bármit is, mert nem próbálkozol, csak sodródsz az árral, ahogy Sordoran is írja.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Yodamest
veterán
válasz Kanczy #65955 üzenetére
+ Sordoran
Nem, egyébként tudom hihetetlen, de értem amit írtok, olvastam pár reddit postot is a témában és kb ugyanazt írjátok ti is. Valahol itt lehet a béka elásva, hogy bár egyénileg tudom tartani magam és nem csinálni hülyeségeket, viszont a csapattal nem működök együtt eléggé sok esetben és nem kockáztatok eleget.A felsoroltak közül csak az 5. példádhoz annyit fűznék hozzá, hogy az egy FF15 meccs volt, főleg topon lényegében a laning phase tartott még. Nagyon mást nem tudsz csinálni, mint tartani a tornyot és jól farmolni, mivel minimum 1v1-ben azért ott vagy az enemy topossal. Nyilván nem csinálhatom azt sem, hogy elkalandozok ész nélkül a "majd segítek a többieknek" címszó alatt, míg a másik topos meg beszedi az összes platet és a tornyot... Szóval azért ezt reálisan megítélve, nyilván ilyenkor nem császkálhatok el és minden jött mentnek nem roamolhatok segíteni, a toplane főleg így 15 percig, de van hogy tovább is elég kötött és elég tempo orientált lane, itt takkra megvan, hogy mikor tolod be a lanet, mikor van időd egy free shopra stb.
-
Nammarci
csendes tag
válasz Sordoran #65954 üzenetére
Ez így van. Low elorol beszélünk, az emberek mentálja általában negatív tartományban van, simán lehet egy 20-30 killes hátrányban lévő meccset megfordítani akár csak egy jó teamfighttal
Vagy bárki bármikor kiafkolhat
Vagy szimplán mivel alacsony szint, nem tudnak rendesen endelni mert csak nyomják a midet agy nélkül, így elhúzódik a meccs --> van idő scalelni
Szóval ha csak nem trollkodik vagy afkol ki a csapattárs, nem éri meg feladni, szerintem.A többiek hozzászólását azért annyival kiegészíteném, hogy azért nem kell fetisizálni a kp%-ot meg a sebzest sem. Egy toposként/mideskent ugyanúgy ott van az opció a splitelés, amivel ugyanúgy nagy hatással vagy a mapra, bár ez killekben ugye nem jön ki. Nyilván ez low eloban megint nehéz mikor állandóan megy az agyatlan fight
Bár Yodamest esetén ez ahogy látom nem opció mert Morde azért nem a tipikus splitpush karakter
A sok sebzes meg önmagában nem nyer meccset, ha belepumpáltok 70k-t a sionba, attól még ugyanúgy ki lehet kapni. Lehet valaki 20k sebzessel is hasznosabb, ha csak a carryket szedi ki - nyilván ez szélsőséges példa -
Yodamest
veterán
válasz Nammarci #65957 üzenetére
De tényleg ezek az agyatlan harcok, na én ezekbe nem szeretek bele menni... Biztos megvan az a szituáció mindenkinek, amikor már előre látja, hogy na ebből a harcból soha az életben nem fogunk jól kijönni, na az ilyenekben részt venni nekem olyan, mintha a fogamat húznák.
Közben elhiszem, hogy azt tanácsolják vegyek részt több harcban, legyek proaktívabb, ezt értem, csak azt a határt nehéz megtalálni, hogy ezekből az agyatlan célnélküli harcokból miben vegyek részt és miben ne. Szívem szerint egyikben sem vennék, de így meg ugye kicsi az impact...
A most olvasott reddit posztban írta épp valaki, ez kb elég jól jellemzi az én mentalitásomat is: Choosing not to engage a 2v2 and live is infinitely better than “almost winning the 2v2 and dying”.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Yodamest #65958 üzenetére
Akkor szimplán rosszul méred fel ezeket a harcokat. Úgy is lehet ezt nézni, hogy választod az életben maradást, és csapattársad biztos halálát, mint hogy beleugorj te is a harcba, és győzhettek. Igen, ez a te mentalitásod, szóval ezen te tudsz változtatni. Néha én is meglepődök, hogy milyen csatákat tudnak lehozni csapattársaim, amikbe én bele se kezdenék. Viszont high-elo streamereknél is látom, hogy már előre szidják csapattársukat, hogy mi a francot csinál, hova megy, majd game-changer play-t tolnak és örülnek vele utána már.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Lokids
addikt
válasz Sordoran #65954 üzenetére
De van olyan. Lehet azal jönni, hogy a meccsnek akkor van vége, ha a nexus elbukik, de ez csak időpazarlás sok esetben. Amikor minden lane bukik úgy, hogy az enemy még jobban is scalel, akkor felesleges húzni, hogy hátha elrontják. 15p helyett tolni egy 30 percest, miközben az lehetne 15p lose mellé egy 15p win is. Egyszerűen jobban jár az ember az "ff -> go next"-el és elfelejti az aktuálist. Így egységnyi idő alatt több fér bele. Mentálisan se készül ki a lose-tól.
De persze mindig van 1-2 retardált, akik nemet nyomnak az ff-re. A játék elvesztése miatt még nem flameltem senkit. De az ilyen ff-re csak azért is nemet nyomókra már kaptam 2 hét bannt a riottól. Semmi nem tud jobban felhúzni, mint az, hogy valaki "túszul" ejt egy vesztett játékban.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Yodamest
veterán
válasz Sordoran #65959 üzenetére
Igen, jelenleg erre tudok gondolni, ami megfogható és értelmezhető a "legfőbb" hibámként. Tényleg köszönöm a rávezetést és közben tök érdekes, de pont ezeket olvasom redditen is, jól összefonódott a 2 topic most számomra.
Redditen írta valaki, aki hasonló cipőben jár mint én. Nála is ezt állapították meg, hogy valószínűleg nem megy bele a kétes harcokba, ezt full mintha én írtam volna:
"If my team takes bad fights I will stay away and if one teammate is caught between two enemies I will not try to help if these enemies are fed. I guess you have to be quite egoistic sometimes in order to win a game.
These were just some examples but those are the most common mistakes I could think of which happen to me very often." -
Kanczy
Topikgazda
válasz Yodamest #65958 üzenetére
Az, hogy 0/0/0 a statod egy vesztes meccsen, egyszerűen megmagyarázhatatlan. Ahogy az is, hogy nem mész oda a "garantáltan vesztes" korai engagementekbe, ezáltal semmi ráhatásod nincs a meccs alakulására. Nyilván nem arról beszélek, amikor az adc-d 1v4-ezni a sárkányhoz, de amikor mondjuk már hárman "intelnek" lategameben, akkor inkább menj oda negyediknek, különben úgyis wipeoltok, és vége a meccsnek. Valahogy tényleg meg kell találni az egyensúlyt.
Vagy ott a B opció, hogy split pushereket játszol, akkor nem kell sokat teamfightolni, ilyen Fiora, Jax, Yorick, Trundle. Csak ez meg aztán főleg haladó taktika, silverben nem fog normálisan menni, mert az egész csapat kooperációja kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Lokids #65960 üzenetére
Persze, hogy van ilyen, sokszor csak statisztikai esély van a győzelemre. Viszont ha nem sikerül az ff, akkor játszani kell tovább. Pont az a néhány meccs vihetné feljebb a rankeden, ami azért megy el, mert ő elengedte már fejben. Ugye többször beszéltük már, hogy a meccsek kb. 20%-ában számít az egyéni teljesítmény, a többi nélkülünk is győzelem vagy vereség.
Én is rühellem, mikor toljuk az ff-t, és valaki(k) mégis nemre nyomnak, pedig én is úgy látom, hogy esélytelen. Viszont mégis van olyan ezek közül több is, ami végül a mi győzelmünkkel zárul, így pedig utólag örülük, hogy nem sikerült. Persze kevés ilyen van, de van.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Yodamest
veterán
válasz Kanczy #65962 üzenetére
Igen a split pusherrel az a baj, hogy ugye a csapatnak is kb vonalban kéne mozognia, hogy ne legyek 3 toronnyal beljebb mindig mint ők. Tehát mint egy focimeccsen is:
A letámadást játszó taktika csak akkor működik, ha többen támadnak le egy időben, ha
egy ember rohangál elöl és próbálja elvenni a labdát az semmit nem ér.Ennek megfelelően, ha a csapatunkban van egy Trinda vagy valami hasonló 1 vágányon közlekedő játékos, én szoktam arra figyelni, hogy amikor ő fölmegy és ütné a T2 tornyot, én is valahol pressuret fejtsek ki, ne legyen az, hogy 5-en freeben rá tudnak menni. Na ez az amire a legtöbben nem figyelnek, így hát igen ha ilyet játszanék extra óvatosnak kellene lennem. (bár nálam mint tudjátok azzal van a legkevesebb baj )
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Sordoran #65963 üzenetére
Ez a comeback is érdekes dolog, szerintem magasabb eloban ez inkább érvényes, mint low eloban. Itt az a baj, hogy ha egy csapat nagy előnyt tud szerezni már az első 5-10 percben, akkor az többé kevésbé azt is jelenti, hogy jobb játékosok, azon felül hogy most már fedek is. Na már most, ha pedig eleve jobb játékosok, akkor nincs miről beszélni a különbség csak egyre nagyobb lesz a javukra, mert mindent jobban csinálnak.
Persze a kis különbségekre nem adok én sem, de amikor már olyan van, hogy konkrétan 30 sec nem telik el anélkül, hogy nálunk valaki pepitában meg ne halna és a hátrány ellenére forszoljuk a harcot, akkor nincs miről beszélni....
-
grimm2015
senior tag
válasz Nammarci #65968 üzenetére
Mert az egyik legkörülményesebb adc. Nagyon képben kell lenni azzal, hogy mikor mivel harcolsz és kombinálsz, hogy melyik fegyvert tartalékolod, és melyiket fecsérled.
Mester alatt még Kalistánál is kevesebb a WR-je, viszont E sporton rendszeres szereplő, ő is túl sok nerfet kapott, bár annyit nem mint Zeri.Battlenet: Grimm#22690
-
Yodamest
veterán
válasz Nammarci #65968 üzenetére
Low eloban sztem jelenleg Samira és Nilah a legerősebb ADC-k és pont azért mert ők anti-adc kittel rendelkeznek. Samira ugye a távolsági támadásokat tudja levédeni, Nilah meg konkrétan minden autoattackot, olyan mint egy Jax. Emellett ha kicsi feedet is tudnak szerezni onnantól mindkettő olyan, hogy a kitje miatt egyszerűen megállíthatatlanná válik, de nem úgy mint egy Jinx vagy MF ami azért 1-shotolható, nem őket nem tudod még egy bruiserrel sem elpusztítani onnantól. Samira Kata ulti csak erősebb sebzéssel, Nilah meg olyan lifesteal egy ponton túl, hogy harc közben még healeled is a sebzés helyett.
A Nilah+Yuumi állítom, hogy jelenleg legyőzhetetlen páros.
-
Sordoran
addikt
válasz grimm2015 #65971 üzenetére
Lehet igaza is akár, de Samira-val eddig nem sok sikerem volt. El kell ugye oda jutni, hogy tudjon az ember ultizni vele, de jellemzően engem előbb kiszednek és megölnek, mielőtt felstackelne az R. Nilah-val nem se volt még meccsem, róla nekem sincs tapasztalatom, de ellene volt már jó és rossz meccsem is.
Egyik karakter se egyszerű, szóval tényleg felesleges fényezni őket.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Yodamest
veterán
válasz Yodamest #65974 üzenetére
De ez olyan szinten igaz, hogy írd és mondd, egyik meccsemen Samira lett választa enemy botlane-re, a support most mellékes. A chatben még a champ select alatt DIREKT írtam a többieknek, hogy a botlane nagyon vigyázzon, mert a Samira broken, hosszú tradekbe ne menjenek bele vele, mert elultizik és vége mindennek. Írták, hogy megfogadják köszönik.
Nah tippelhettek a játék 8. percében hány nullában volt már az enemy Samira XD
Szóval ilyen szinten jól saccolható az, hogy mennyire alázni fog és be is jön. -
Nammarci
csendes tag
válasz grimm2015 #65969 üzenetére
Hát igen, én alapvetően nem vagyok adc player bár ebben a seasonben sokat játszottam ott viszonylag (főképp Zeri miatt), de Aphelios más szint. Nem volt türelmem megtanulni mit és hogyan. De nem véletlenül működik profi szinten, aki jó vele, az tényleg nagyon jó.
Dravennel valahogy ugyanígy vagyok, bár az talán egyszerűbb. -
Yodamest
veterán
válasz Nammarci #65977 üzenetére
Én most azon filózok, hogy kizárólag így low eloba, mondjuk egy gold feljutáshoz találni valami nagyon cheese picket, akár ADC-nek, amivel könnyű lehet climbolni mert senki sem számít rá és outscaleli az ADC-ket. Biztos lenne ilyen, csak rá kellene találni. Olyasmire gondolok, ami nem papír, tehát egy a játék későbbi szakaszában a papír karaktereknél hasznosabb pick. Most így hirtelen pl. Chogath, Garen, Kyle, ilyesmik adc szerepkörbe, amik kenterbe verik a béna low elos adc-ket.
pl. egy Garennel ha a létező összes sustaint használva sikerül egál farmmal túlélni a lane phaset, az szinte autowin lehet, mert onnantól annyival erősebb vagy egy szimpla adc-nél, hogy míg őt egy Nocturne, Rengar stb. eltünteti, téged senki nem fog megölni egymaga.
Yasuo, Yone is jól működik boton most jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
válasz Nammarci #65977 üzenetére
Dravennek a legnagyobb hátránya szerintem, hogy az ellenfél is látja, hol fogja elkapni a fejszét, a másik, hogy 2Q-val is az idő lejártával mindkettőt elveszíted, nincs az, hogy az első ~6sec, a másodikra meg (ezután) ~3secet kapsz, természetesen az első elkapásig.
Battlenet: Grimm#22690
-
Imilenni
addikt
válasz Yodamest #65978 üzenetére
Morde.
Írtad fentebb a 2v2 harcokat, mordéval sokszor 1v2-be is nyugodtan bemehetsz, sőt be is kell menned.
Morde az egyik legjobb solocarry jelenleg loweloban (szerintem) , egy counter van rá, olaf.
Bannolod az olafot es kb free LP azona szinten.Ezért írom neked már nem először, hogy ha jót akarsz az MMR-ednek akkor hagyd a rankedet, és már csak normálozz.
ADC-nek ne menj, ha csak nem vagy valami ultra nyugodt ember, mert ott 50% rá az esély, hogy kikapsz egy 30-as szintű suppot, aki azt se tudja miaz hogy ward.
Meg persze ha simán tudnál carryzni 1v2-ben boton.Yas/yone boton, kikapnak egy értelmes ellenfél botot, aztán pislognak.
Yasuo alapból amíg nincs meg a kellő cucca, addig nem erős. Sőt, azon az elon sokszor késobb sem.Press "F" to pay respects.
-
Kanczy
Topikgazda
-
Yodamest
veterán
válasz Imilenni #65981 üzenetére
Nem akarok normálozni, max akkor ha kipróbálnék egy hőst, amit eddig nem játszottam.
Nem érdekel az MMR-em, ha jobb leszek úgyis jönnek a winek, én így vagyok ezzel.Ha már Morde: most igencsak ráfeküdtem a top Mordéra, ahogy írod is Olaf bannal, mert mindig azt hozták ellenem. Egyébként ez önmagában egy érdekes dolog már, hogy hiába ennyire low elo, mégis így figyelnek a játékosok a counterpickekre? Ez azért érdekes.
Szóval most jól megy a Morde, tegnap egy meccset játszottam, de az parádés volt, eddigi legjobb Morde carrym volt minden szempontból, szinte azt hihették smurfolok, farm is valami 8,6/min volt. Pedig még azt se lehet mondani, hogy bronz ellenfelek voltak, S2 Sett-et úgy aláztam, hogy full kitiltelt a gyerek.
Jelenleg S3 45LP, szóval a gödörből kifelé megyek, ezt a formát kéne tartani, meg jót tett a múltkori beszélgetésünk is talán, meg ami biztos, hogy értelmesebb csapatokkal is lát el most a MM mint 5-6 meccsel korábban.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Yodamest #65984 üzenetére
"Nem érdekel az MMR-em, ha jobb leszek úgyis jönnek a winek, én így vagyok ezzel."
Ez eddig hol volt? Ezt ne feledd a jövő héten sem, amikor megint te kapod az intereket
-
Yodamest
veterán
válasz Kanczy #65985 üzenetére
Hát igyekszem, mindig egy kicsit leadok a felesleges ragelésből, de ez nem megy egy csettintésre. De most tényleg úgy érzem, hogy a múltkor rájöttem mi fogott eddig vissza, redditen is annyira jól leírták, meg ugye itt is beszéltük.
Hajlamos voltam azt látni, hogy én miben vagyok jó, ami valamilyen szinten igaz is volt, azért volt becsapós mert részigazság volt. Közben megértettem a dolgok másik felét is, hogy mi az ami viszont kevés volt és most arra tudatosan figyelek.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Olvasgattam redditen kicsit a különböző divíziók közti különbségekről, elo eltérésekről.
Alapvetően az volt a téma, hogy mekkora a különbség skillben, játékfelfogásban egy silver és egy gold játékos között. Aztán ezt tovább fejtették, hogy ahogyan haladunk feljebb, plat, dia, master, gm, úgy az erőfeszítés amit a fejlődésbe tenni kell exponenciálisan nő. Sokkal nehezebb dia2-ből masterbe felfejlődni, mint egy ironosnak megtanulni mondjuk gold1 szinten játszani, ennyire exponenciális a görbe.Fú na ebbe kicsit így belegondoltam miután ezeket olvastam, nagyon durva azért hogy mennyi rétege van a gémnek és amikor már azt hiszed mindent tudsz onnantól is mennyi van és onnantól is. Mint egy végtelen lyukba belenézni kb. Szinte felfoghatatlan. Amikor nézek pl. egy Vizicsacsi streamet, amiket csinál tök logikusnak tűnnek, meg nagyrészt szinte teljesen magától értetődőnek, mégis így belegondolva az a szint amin ő játszik valójában felfoghatatlan számomra. Olyasmi lehet, mint egy Messit nézni, hogyan játszik, bár ott azért vannak adott fizikai qualitások, amik nyilván az online hardszintéren nincsenek jelen. Na mind1, csak ez így jobban belegondolva tök érdekes és meglepően mély téma tud lenni.
-
Imilenni
addikt
válasz Yodamest #65984 üzenetére
A rossz MMR simán okozhat olyat, hogy 5 LP-t kapsz egy győzelem után, -25 meg ha veszítesz.
(bár hete olvastam redditen hogy valakinek ennyire fos az mmr-je)
Nálam pl már -30 és +17 az állás.Már most nehezen érint téged a lose, de ha -20LP-d be fog fájni egy, akkor mennyire fog?
5-ös lose streak, és oda egy egész szint[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Kanczy
Topikgazda
Rohadtul nem érdekel, hogy privátban kivel és hogyan beszéltek, de itt biztos nem aljasodunk le ennyire. Normális hangnemben beszélgetünk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest