- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Jhin OP.
-
Beni97
őstag
válasz RangerFox #41800 üzenetére
Kipróbáltam és nem tudom hogy ez jobb vagy ahogy előtte buildeltem. Az biztos, hogy mana probléma az nincs vele, és elég jó visiont is ad + goldot. De valahogy mintha így gyengébb lenne. Ezt inkább ha passzívabban játszanék vele akkor használnám.
De így is elég jól megy vele. Nagyon szuper egy champ.
[link]Az új hős nálam tuti nem lesz instabuy. Szépen megvárom míg free lesz, majd azt hogy a rá következő patchben mekkora változtatást kap. Amúgy elég jól néznek ki a spellek, és az effektek rajtuk.
-
-
Beni97
őstag
Az új hősválasztás indulásának időpontja normál draft módban (rangsorolt módban pedig a tesztelése indul el ekkor az NA és a TR régiókban): 13.01.2016.
Ez most azt jelenti, hogy holnap jön az új hősválasztó rendszer? Azt hittem később.
-
Beni97
őstag
innen van
-
ClydeBeka2
őstag
válasz gali777 #41813 üzenetére
Annyira pont, hogy nem megy rá az életed. Egy S erősségű game meg egy win kell. És hetente 1 lehet, vagyis havonta 4, szezononként kb 48. Ez ugye 48 különböző champet jelent. Nagyon várom a megjelenést, PBE-n szerintem ki is próbálom.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
gali777
őstag
válasz ClydeBeka2 #41816 üzenetére
Fixen dobja olyankor, nem csak az esélye van meg, hogy dobhatja? Úgy akkor tényleg nem olyan gáz. Azt hittem, hogy úgy működik, hogy ha csinálsz egy S meccset akkor van valamennyi esélye, hogy kapjál kulcsot.
-
Kanczy
Topikgazda
Remélem van azért itt 1-2 ember, aki nézi az LCK-t, elég szép meccsel nyitott a liga (SKT-CJ), most épp egy új csapat játszik a KT R-rel
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
yabba
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #41816 üzenetére
Van olyan korlát is, hogy egy champ szezononként csak 1 ládát adhat. Szóval a 48-hoz kell az is, hogy S-t játszál 48 különböző champ-pel. Viszont nem csak Te szerezhetsz S-t hanem bárki a csapatból.
A kulcsokat találod véletlenszerűen, ha nyersz és ha nem solo mentél, akkor többet is találhatsz.
-
kenwood
veterán
Szerintem supportal a legkonnyebb S-t szerezni.
Foleg ha nem retardalt az ellenfel.
Lesz egy tonna asszisztod,a kill participation jo magas,es ha nem retardaltak,akkor nem teged fokuszolnak,igy keves halal (nagyon jo kda).Egyedul arra kell figyelni,hogy wardolas kozben ne nagyon halj meg,es lne maradj le sok killrol wardolas,roaming kozben.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
FoLey-v
addikt
Birom,hogy olyan csapattársakat kapok junglerként,mert állandóan pingelnek,hogy menyjek oda segíteni,mert nem bírják tartani a saját lanet és én nem tudok koncentrálni sajátomra. Ha meg nem megyek akkor noob report jungle 0 gank. Ilyenkor mit csináljak?..
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Beni97
őstag
válasz FoLey-v #41825 üzenetére
Némítás. Nem kell törödni velük. Oda gankelj, ahol hyper carry van vagy oda ahova ha mész tuti lesz nektek kill(ha flashel már az is jó).
Én azt szeretem mikor úgy pingelnek helpet, hogy pusholják a lanet, ward nélkül. Aztán jön az enemy jungle, kihúz egy flash és még meg is ölik a gyereket és én vagyok a hibás. -
kenwood
veterán
Az mitol van,hogy az op.gg jatekinfo szerint lvl 6 os karakternek lvl 10 elott nem elerheto summoner spellje van ?
pl lvl 5os jax smiteal ?[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
Shen rework
[link] -
saelin
veterán
Miért kaptam olyan csapatot ahol 2 leaver is van? Csak 2× "léptem" ki a játékból eddig.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kenwood
veterán
válasz micafighter #41830 üzenetére
futo jatekrol van szo.
rakeresel a sajat nevedre,es ha vege a champ selectnek,kiirja mind a 10 jatekos diviziojat.
azt nem lehet elnezni.[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz Beni97 #41833 üzenetére
Hát mit mondjak elég durva. A W-t átrakták igazából passzívra, és ami majd lesz W elég komolynak tűnik. Lehet végre lesz damage is a Q-nak köszönhetően. Az ulti és az E az maradt. Az effekt amit rá raktak az is tetszik. Így összességében én úgy látom, hogy jobb lesz majd mint most.
-
Nova96
őstag
Jhin live
Erős, de szerintem counterhető, kap egy kis nerfet, de a passivja undorító. Ranged yasuo . -
Kanczy
Topikgazda
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
FoLey-v
addikt
-
Beni97
őstag
Itt 1:08-nál, mi történik mikor meghal a kata? Mert szerintem az nem a W-je.
[link]Amúgy, most hogy jobban megnéztem nagyon tetszik ahogy az ultijánál a kamera felmegy.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Beni97 #41846 üzenetére
Az az E passzivja:
Passzív: Szép halál - Ha a találatod kivégez egy ellenfelet akkor egy virág jelenik meg az elesett hős testén, amely lassítja és felfedi a közeli ellenfeleket mielőtt sebzést okozva felrobbanna.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
HoaryFox
őstag
válasz FoLey-v #41825 üzenetére
Én is rendszeresen kapom, hogy "report n00b jungler" meg "never play jungle again", mert a topos állandóan az enemy tower alatt nyomul, erre mondom neki, ha nem pusholnál, akkor lehet gankelnék is. Erre ő, hogy őőőő aztán nem pushol, nézzem már meg. Persze, nem a fő role-om, de néha előbb megyek el jungle-be, minthogy supportoljak (bár az talán egy kicsit jobban megy)
De amikor olyan hangulatom van, megkapom a szokásos szöveget, hogy "uninstall lol" vagy "go afk" meg hasonlók, csak ennyit szoktam visszaírni, hogy "ok" és csinálom tovább a saját dolgomat
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
kenwood
veterán
válasz HoaryFox #41848 üzenetére
Pusholt lanet is lehet gankelni.
Bemesz a felso bokrokba a lanen,amikor nem lat,vagy az enemy junglebol tamadsz.
Mar az is segitseg,ha csak 1-2 potit kiszedtek belole.
Sot az is,ha legalabb latja a toposod,hogy nincs egyedul.Ha kapsz egy joval erosebb ellenfelet topon,es a 10. percben 0-3 ban vagy,akkor nagyon konnyu osszeomlani.
Ilyenkor mondhatod junglerkent,hogy nem a te hibad,igazad is van,de attol meg 90%, hogy elbukjatok a meccset.Visszairni meg egy ok-t sem szabad,mert az is olaj a tuzre.
Ami fontos, hogyha elindulsz a bot junglebe,akkor ne fordulj vissza topra csak azert ,mert o sir.
Probalj akkor menni,ha lattad az enemy junglert,mert az nagy szivas,ha felmesz,es meghaltok mindketten.
Gondolom, az alap, hogy farkas smite utan nem megyunk a kovetkezo campre,mert akkor kuka a wardkereso buff.Javaslom meg a counter jungle videokat,mert 1-2 camp ellopasa utan az enemy team fogja a sajat jungleret noobozni,es 90% ,hogy ti nyertek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Notebook hibák
- Apple asztali gépek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest