-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Karmaval az a jo,hogy az elejen sok damaget tudsz tolni az ellenfel adc-be,es siman ki lehet szedni a torony alol is.
Ha a te adc-d az elejen begyujt par killt ,meg nyugodtabban tud farmolni,akkor konnyen le is hozhatja a meccset.
Teamfightra viszont van rengeteg konnyebben jatszhato support,ezert ha nem sikerul megnyerni a lanet,akkor a tobbiekre vagytok utalva,vagy sokkal tobb skill kell,mint mondjuk egy leonahoz.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
hugi0
őstag
Ezt olvastad ?
Így kerülhető el, hogy jelentsen rólunk a Windows - a hozza tartozo forumot se hagyd ki.Egy Win10-et mar emulaltam, es eleg kezelhetettlen, ha a sok szemetett ki szeretnem szanalni.
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Beni97
őstag
Pedig tökre örültem, hogy sok mindent raktak be, champ újítás, skin, item és ehhez képest olyan hamar végzett a patcheléssel mint még soha. Erre tele van buggal. Amúgy az új garen op lett. Én nem játszottam vele de haverom nagyon tankos volt és mégis nagyot ütött. Az ultijával 800-1000 körüli true damaget tolt azt mondta. Lehet hogy jobb lett mint darius.
-
Ryder1
senior tag
Nemsokára rúna csomagok is lesznek IP-ért.
-
bucketb0b
őstag
Akkor ne dodgeld ki, nem kötelező. Elmész másik lanere játszani. Ha meg ennyire nem tetszik leafkolsz kezdőn néha mozogsz, hogy ne jöjjön be a leaverbuster stb. Kikaptok a körben, legalább a sok retard felfogja, hogy nem az a módja egy módnak, hogy belépek aztán szó nélkül instalock.
Ezért tartanám jó ötletnek a normal vak mód megszüntetését. Teambuilder mehetne aztán ott talán kevesebb retard lenne. (bár nyilván ott is lenne sok hülye aki bemenne egy lanere a másik után, mert az emberi hülyeség ellen nem lehet tökéletes védelmet biztosítani, de mikor látod, hogy adc kell a csapatnak és bepróbálkozik egy lb "adc" akkor sejtheti az ember, hogy az inkább egy mid akar lenni)[ Szerkesztve ]
-
zeli
aktív tag
Régen úgy volt, hogy nem kellett hozzá a hős, megkaptad a skinnel együtt, szerintem ez most is így van, úgyhogy ne vedd meg, maximum azt mondja a support hogy már meg kell. Nekem anno Tristana nem akart működni, írtam nekik és megcsinálták.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Evil Snowman
őstag
-
Kanczy
Topikgazda
Ha jól értem, amit kérdezni szeretnél, akkor nem. Ajándékozni nem a saját cuccaid közül tudsz, hanem a boltbeli készlet egy adott értéktartományából
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
yabba
aktív tag
Sziasztok,
Bár már kicsit más formában kérdeztem, hogy van-e most, és ha igen, milyen RP akció van, de nem jött rá válasz, amiről azt gondoltam, hogy nincs.
Viszont az akciós retro skinek oldalán a hozzászólások végén meg azt írják hogy van. Tudtok linket erről valami hivatalos Riot oldalon?Köszi.
-
-
micafighter
nagyúr
Standard táblát kértél, abba jobb az MR. Ha van elég runalapod meg runád akkor csinálj külön táblákat AP vs AP és AP vs AD.
AP vs AP ba legjobb pirosba MagicPen, nagyba flat AP, sárgába flat HP kékbe flat MR.
AP vs ADbe piros MagicPen, nagyba flat AP, sárga armor és kékbe flat AP.
De van olyan hős is akinek kékbe jobb a cdr de ez függ a hőstől meg a járátékstilusodtol. Erdőbe megint más kell mert ott magic pen hasztalan, jobb a hibrid pen vagy hőstől függően jobb a pirosba AD (pl Nidalee) vagy AS (pl Diana).
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest