-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
Jon a nerf.
Rito is erezte, hogy ez kezd sok lenni.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
TBT
addikt
Orianna:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
törölt tag
válasz marked one94 #42508 üzenetére
Open mid is real
Más : Cabochard pls.... Lucian top
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
3v5 -> 0v5?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
whitezo88
nagyúr
a Hi Im White miért kérdezte hogy wtf mikor láthatóan a Nexusban csücsülte végig a 10 percet?
-
yabba
aktív tag
Vagy csak a lag miatt mire belépett már vége lett a meccsnek...
Amúgy youtube-on vannak fent hasonló videok, amikor mindeki a top-ot nyomja az elejétől, és mire az ellen felébredt, hogy mi folyik, már szint hátrány, bedőlt tornyok, és 8 perc alatt vége. Ott mondjuk 5v5 volt.
-
MODERÁTOR
Tegnap lejátszottam az első két promomat... Ej de kár volt bakker. A kettővel együtt nem töltöttem 50 percet (ebben benne a ban&pick). 2x Braum Supportot toltam. Az enemy jungler 8x járt boton mind a két meccsen. A miénk egyszer sem. A topos mind a két meccsen elfeedelte az enemyt, a midesünk egyszer sem volt képes SS-t tolni, így négyen egyszerre estek be botra, baiteltek két ember ellen... Az első meccsen én is sokat haltam, próbáltam menteni az ADC-t... Hát komolyan. Elvette a kedvem a további promózástól...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Jazz
veterán
Hát jah, elég elkeserítő.
Ennél már csak az a jobb mikor ketten is afkolnak. Mondjuk ott az esélytelenek nyugalmával állsz a dologhoz. Nincs idegeskedés. A végeredménye sem lesz váratlan, előre borítékolható. A reménykedésnek sincs helye, hogy hátha valamilyen csoda folytán csapattá formálódik a kókler banda.
Ennyivel jobb.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
kenwood
veterán
Szerintetek egy olyan csapatnevvel, hogy 'Gankers on Duty' lehetne indulni az LCS-ben ?
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
Tök jó ez Teamviewer program telóra. Nyugodtan el menni például wc-re vagy cigizni, még onnan is meg a pick/ban. [link]
-
marked one94
őstag
Másnál is rossz a lol? Nem bírok belépni. Thome szenved talán megint?
You'll Never Walk Alone
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Ryder1
senior tag
Nézzétek meg a délelőtti e-mFire vs. Longzhu Gaming (LCK) BO3-at, ha ennek a meccsnek az ellenkezőjére vágytok! Körülbelül az életetek meg fogjátok unni.
-
Beni97
őstag
Ez is nagyon csodálatos meccs volt
Szép volt FNATIC, annak ellenére, hogy gyenge csapat ellen játszottátok ezt a meccset [ Szerkesztve ]
-
-
yabba
aktív tag
Aki nem látta az UOL meccset, itt megnézheti. Érdemes.
Csacsi megint mekkorát játszott, az az 1v1 Fiora ellen, meg a menekülések, a stun-ok. És igen, van egy jó ADC, valamint Rudy is nagyon jó volt. És nagyon jól segítették ki egymást. Tényleg csapatként mentek. [ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
A francért erőltették a baront. Ezer más módon bemehettek volna.Azért a fejem fogtam amikor az x-edig baron próbálkozásnál majdnem bukta lett a vége. Hiába volt 3 inhib leverve, ellen félig benyomta a minionokat, plusz ha baronnál még egy UOL champ elhullik akkor vége a dalnak. free your mind
-
törölt tag
Szerintem az is nagyon kiemelkedő Csacsinál,hogy 8 meccsen 7 különböző champel játszott.
-
Noddy
senior tag
7 győzelem 3 vereség után silver 5 után bronz 4
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Beni97
őstag
Amúgy elég nagy respect az UOL-nak, hogy az utóbbi 2 hétben 2 különböző játékos játszotta a jungle-t és még így is nagyon szépen össze tudnak játszani. Sőt még szerintem jobbak lesznek mint tavaly voltak.
-
hugi0
őstag
Nem vennem rossz neven ha a baront megszuntetnek.
- igy megszunnenek a hibas baron-call ok."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
FoLey-v
addikt
Újra hétvége,újabb csodálatos játékosokkal...
Kedves adc társam goldos volt az előzö szezonban és már töltésnél láttam,hogy nincs mestersége kitöltve már előre tudtam,hogy ebből baj lesz és meg is történt. Maga a csodálatos társam annyira félt,hogy minionoktól is félt meg nem volt agresszív játékos,ahogyan adc-től elkellett volna várni. Mindent rám kent,mert ő goldos volt és megtehette csak sajnos lehurrogtam az ellenfél playernek,hogy goldos létére egy f*s játékos és próbál supportra kenni. Ahogyan látni a chatben is az okossága jön ki belőle,igen én is már nem bírtam azt odaírni,hogy egy lealacsonyító szintű játékos goldos létére. A stat magáért beszél.
Egy újabb játékost írtam fel a feketelistára,gyarapodnak. Mute-t használtam és csak azért postoltam,hogy ettől a játékostól ne is várjatok sokat az op.gg oldalon is látszik a teljesítménye.[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Bowser
aktív tag
Esetleg aki Diamond V vagy feljebbi ligában van rámírna privátban ha szépen kérem?
Köszönöm!
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest