Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    Tegnap lejátszottuk az 5. Besoroló meccsünket csilisz kollégával. Eddig 4 győzelem, egy vereség. Minden esetben (kivéve egy alkalmat) Ő volt az ADC, én a support.
    Tegnap este kaptunk egy olyan csapatot ellenfélként, ahol az ADC rolet nem sikerült eldönteni hogy ki kapja, ezért a Graves 2nd pick után negyedikként egy Jinx lett választva. Nem volt support az enemyben, ráadásul topra is sikerült egy érdekes picket hozniuk.

    Erre a mű csapatunkat is sújtotta egy értetlen hülye gyerek, aki minden áron supportot akart játszani úgy, hogy az elején direkt kértük hadd vigyük el mert premadek vagyunk. Nagy nehezen kitalálta, hogy akkor megy topra, amit előtte 5x egy másik játékos kért magának Wukonggal. Utolsó pillanatig ment a vita hogy ki menjen junglebe, végül a Wukongos gyerek feladata a szélmalom harcot, és választott smiteot.

    Laneing phase elég csúnya volt, úgy elvertük egy Varus +Leona kombóval a Graves + Jinx duót, hogy öröm volt nézni.

    Közben a csapat sztár topposa csúnyán kikapott Sionnal. Elég annyit tudni a csavóról, hogy a Sion ultit teleport helyett használta hogy vissza érjen lane-re.

    17/4-ben is álltunk már, amikor a csapattársak megbolodultak és elkezdtek szaladgálni szanaszét, adni a free frageket az enemynek.

    Nem tudtunk már jobban kapálózni hogy ne, ne, ne....

    A végén annak köszönhettük a győzelmet, hogy csilisz rommá volt feedelve, és a hathatós támogatásommal lehozta a meccset.

    Kezdek ott tartani, hogy inkább kapjon ki a csapat, de játszak egy szoros izgalmas meccset, ahol mindenki mindent belead, minthogy ilyen fogalmatlan marhákkal kelljen együtt játszani rankedet....

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák