- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van itt olyan aki jönne velem pár rankedot és közben beveztne a ranked rejtelmeibe?
-
Noddy
senior tag
válasz #65537792 #36301 üzenetére
hugi0 vállalni szokott ilyeneket De tudom ajánlani bemelegítésnek a normal draft picket is, az majdnem olyan mint a ranked, gyakorolni az is jó. De a jó rankednek az az alapja, hogy legalább mindegyik poszton tudj játszani. Ha az elején sok játékot buksz amiatt, mert nem tudsz egy-egy poszton játszani megbosszulja magát, mert a 10 promo mecs alapján bronzba kerülsz és onnan nehezebb feljebb kerülni, mintha kapásból goldba kerülnél, ahol már azért olyan emberek vannak akik tudnak játszani. Persze ha ez az egész téed nem érdekel csak játszani akarsz akkor nyugodtan tapasztalatlanul is rankedezhetsz.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
Most kezdtem nemrég a játékot, és amikor azt írom, hogy most kezdtem, akkor én nem úgy értem, hogy már lvl 30 vagyok, hanem, hogy tényleg most Két kérdésem lenne, az egyik, hogy az Intermediate Coop után mi a következő nehézségi fokozat, illetve, hogy milyen hasznos tanáccsal tudnátok ellátni? Hotkey kiosztás, ilyesmik .. köszi
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
sayCet
aktív tag
válasz csipszikutya #36300 üzenetére
Kennen top megeszi reggelire
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
RangerFox
veterán
Hú, ez a Nunu Jungle nagyon duurva. Könnyű vele gankelni, és 5-6k gold után a csapattársaid zavarnak vissza hogy vegyél valamit. lvl3 abszolút solo dragon, de lvl2-őn se nehéz
-
MODERÁTOR
Ki tud lanen szivatni egy Nasust pl, de teamfightban egy ADC életét is simán meg tudja keseríteni... Nem kell lenézni a kis sátánt, mert nyertem már meg teamfightokat vele, csak azzal, hogy gombát raktam a legnagyobb kavarodás közepére + vakítottam az adc-t.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
bucketb0b
őstag
Amúgy toppon szerintem nehéz vele, mert könnyen kiszedhető
-
törölt tag
Na.....végre egy kis ranked pozitívum. Az hagyján, hogy 4v5-öt nyertünk, de már csak az utcsó 2 torony állt nekünk. Valahogy össze kaptuk magunkat, persze én meg egy elég op nasus építettém. És nertünk. Mióta lolozok, ez volt a legjobb meccsem. Enemy semmit nem reagált persze. Gondolom ők sem hitték el.
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
Aztan ha nasus meglepi a lvl6 ot -es rak egy pinket, akkor mar elonybe kerul.
En viszont kimondottan szeretek temooo ellen, Cho-val.
Siman "megeszem".
Foleg ha abysallal kezdek, mert a mides is meg a jungleses is AP-s.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
bucketb0b
őstag
Az a helyzet, hogy Nasust kb. bárki elveri.. azzal a karival az a dolgod, hogy stackelj a végtelenségig várj a gankre és szinte tök mindegy mit csinálsz, ha a csapatod képes arra, hogy megnyerjétek a meccset akkor te csak erősödsz a percek múlásával míg a többiek már nem hiszen elérik a végét a champnek.
-
hugi0
őstag
WOW allistar - de zed sem volt rossz.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Ha játék közben crashelt a szerver, és azóta a nem létező játékban ragadtam, akkor tudok valamit csinálni, hogy kidobjon? Tehát. in-game, már közben is sokszor fagyott a szerver, majd a végén nem tudta betölteni a statokat, és azóta bármit is akarnék csinálni az a képernyő fogad, hogy "You have left a game in progress. Please reconnect to the game." Mondanom sem kell, ha reconnectre megyek akkor fekete képernyő fogad :S
Üdv
-
-
csipszikutya
senior tag
Na most láttam egy igazán tajték paraszt zedet
TP-ignite kombóval ment ki midre, belépte lvl6-ot, leultizta a low hp-s midet utána pedig le tp-zet botra és csinált még egy double killt majd az ultis árnyékával vissza ment low hp-n midre, mert jött az enemy jungler.
Nagyon jól kijött a gyereknek és még sose láttam ilyetBár nagy mákja volt, hogy pont olyan low hp-s volt a bot, hogy w-q kombóval el tudta vinni őket. Szépen megcsinálta, bár lehet erre várt igazából.
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
válasz csipszikutya #36328 üzenetére
Az egész a low hp-s mid hibája aki a lvl 6 Zed közelében maradt túl sokáig. Ha nem tud ott ultizni Zed, akkor a TP után használta volna botlanen, amivel elvágja a saját menekülését
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
-
törölt tag
Na.....meg csináltam a 10 rankedot. Silver 5-be rakott. Hurrá. Gondolom jobb mint a bronz. Amit páran mondtatok, hogy oda lerülök.
-
csipszikutya
senior tag
válasz #65537792 #36334 üzenetére
silver teteje rosszabb mint a bronz... ott már azt hiszik magukrol, hogy kijutottak akkor ők a kemények...
bronzból meg nagyon sokan akarnak kijönni.. ezt én ugy mondom, hogy S4,S5 be is b3-ba rakott és s4ig meneteltem tavaly is és most is, de hagyom az egészet, mert hülyék vannak nagyon ott... -
törölt tag
válasz csipszikutya #36336 üzenetére
Ooooo, engem ennyire nem érdekel. Csak megírtam hova rakott, mert mútkor írtam, hogy fuck the ranked.
-
cbr688
senior tag
ki mondta h lategame lee haszontalan?
kedvenc részem a gold earned 21k/ gold spent 22.1?[ Szerkesztve ]
-
Watto1991
senior tag
-
törölt tag
Valaki ranked? Silver 3-ig jó vagyok és legalább egyel kevesebb az esély egy hülyére.
-
csipszikutya
senior tag
Ma hála istennek kikaptunk 5v4-be... enemy mid afk volt. adc caitünk úgy gondolta, hogy mikor kapott egy yorick ultit base védés közbe inkább haza megy hp-ért és szidta a rendszert, hogy kezdön, hogy tud meghalni?! persze 30nál 2/17-be volt és supportokat meghazuttoló last hitjei voltak. 45 percig tartott a game, akkor volt neki pontosan 28!!!!!!!! szerintem azt is a thresh szedte össze neki a supp itemmel...
Na mind1, nem falmelva elmagyaráztam neki, hogy miért halt meg, min kellett volna változtatni és stb, normális hangnemben. Erre kaptam reportot
Diás haverom ment az accomal tegnap este, sirva adta vissza, hogy nem kell neki ez a silver szintcyberwarfare: küldök pü-t!
-
TBT
addikt
Omega Squad Teemo Skin (1820 RP):
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
hugi0
őstag
A mai LCS mecsek . . . ?
Ki mit gondol az eddigiekrol ?
- es ami lesz arrol -> UOL vs GMB ?"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest