- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz Evil Snowman #35653 üzenetére
Az a Darius fejsze
És tényleg, eszembe se jutott Leona kardja, de azt is nagyon durván, élethűen megcsinálták
Nah, de elég az OFF-ból
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Devas
őstag
LoLreplayen nem találtam semmi linket ahonnan le tudnám tölteni a programot. MK jogo-nál meg nem tudtam regisztrálni, nem fogadott el semmilyen email címet mivel nem unique.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
ClydeBeka2
őstag
http://www.leaguereplays.com/download/
Elég nagy az a kép a tetején, és ott van alatta, hogy download.
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Devas
őstag
válasz ClydeBeka2 #35658 üzenetére
Köszi!
Felraktam a lolreplayt, beállítottam a mappát, belemásoltam a replayeket, de mikor elindítottam a lejátszást megjelent a LOL logo, majd hibaüzenetet kaptam a firewall-t kapcsoljam ki. Majd ezt bezártam, közölte velem, hogy nincs valami riotlauncher.dll telepítve, végül az AVG is behisztizett. Erről ennyit.
MKjogo meg nem fogadta el a freemail-es címemet, nem értem miért kéne újat csinálnom neki.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
yabba
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #35661 üzenetére
Ezért azt a címemet használom ilyen helyen..
-
MODERÁTOR
válasz Mottie #35611 üzenetére
Mondjuk az az ADC-t és a midest minősíti ha a support többet sebez....
Magam is szeretek AP supportot játszani (pl. lux, Morgana) - de általában jelentősen lemaradok, mert nem sebző itemeket vásárolok, hanem a fullos support és sightstone az első két item.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
anddrew
tag
Manapság elkezdtem LoL-ozni, de problémám akadt a login-nál... valahogyan megoldható ez a Login Error? 4. vagy 5. alkalomra valahogy belép de elötte szinte soha... Minden lehetséges módon próbáltam megoldani... Help!
π
-
TBT
addikt
Bejelentésre került az új karakter:
Bard, the Wandering Caretaker+ Holnap érkezik az 5.4-es patch!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
yabba
aktív tag
Az a Darius kard.
Milyen jó lenne cosplay-en, ha találnának valakit, aki fel tudja emelni.
-
Plasticbomb
addikt
A fejsze az üt, de a kardoktól a hideg futkározik a hátamon. Ahogy ütnek velük párat, és mozognak a pengék, hajlanak mozgás közben... brrrrr
(Ezek is remegnek közben egy kicsit, de koránt sem ennyire: Youtube)
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
hugi0
őstag
Sracok aki jatszott az elso evadban is, az meg tudja nekem mondani hany szerver volt akkor ?
szerk: EUW - unavaible ?
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
Mai elso ranked game pickek:
Syndra, zilean, J4, Rengar, Janna, Morde.
- nem is rankeden probaljak ki az uj pach et."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
batai15
félisten
Braum nem is rossz support. Passivja miatt early ba egy kis attack speed nem lenne jó neki?
-
Noddy
senior tag
válasz batai15 #35678 üzenetére
Supportként úgy is az ADC-nek kell "rástackelni" a stun-t. Ezért jó választás mellé Lucian. Late gamre a tankos itemek a fontosabbak, ha egyet is lecserélsz egy attack speedesre lehet azon múlik, hogy be bírsz-e ugrani az enemyre. Egy próbát megér mondjuk (nem rankeden ) a youtube-on van jó pár attack speedes braum videó
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
bucketb0b
őstag
Kicsit indokolatlannak érzem ezt a Zilean buffot..
legalább akkor lenne skillshot a bomba, mert most gyakorlatilag szarba szopathatja az adc-t bot lanen egy jó zilean[ Szerkesztve ]
-
Watto1991
senior tag
válasz bucketb0b #35681 üzenetére
Én inkább hajlok afelé, hog ez inkább nerf. Egy szűkösebb helyen zajló teamfightban szinten lehetetlen úgy rakni a második bombát, hogy ugyanaz kapja meg, mint aki az elsőt. A bomba sebzése is csökkentve lett rendesen.
Viszont 16-os szinttől 60 sec CD az ultin az elég jó. Meg 99%-o lassítás az E-vel[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Ja vágom. 2x mentem vele tegnap nem is tudtam hogy adc is tud ra tenni.
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Megint beragadtam a promoba... En meg meg azt hittem, a Gold 2-nel nincs rosszabb...hat a Gold 1 az
DJ Sonaraol nincs valami info esetleg, hogy mikor esedekes?
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Mekkora a legalacsonyabb win ratio amit valaha láttatok? Most 39%nál tartok (39 win 53 defeat). Már elvesztettem a hitem, hogy valaha is győzni fogok. És még csak 25ös ez a szerencsétlen acc...(Sokat játszottam BOTok ellen.)
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
HUTCHG
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne itt a nagyok között.
A LOL meccseket hol tudom vissza nézni?
Sikerült az első Pentakill és vissza szeretném nézni.
Hallottam hogy MKJOGO-val visszalehet nézni de én nem találom a megoldást :/ -
glacious
addikt
válasz Plasticbomb #35688 üzenetére
Ez 42.3%, de rengeteg újrakezdő van, majd rankeden jobban látszik.
-
Plasticbomb
addikt
válasz HUTCHG #35689 üzenetére
Előtte ezeket az alkalmazásokat fel kell telepíteni. A játék maga nem csinál mentést.
MKJOGO és vagy LoLReplay
Galciuos: Igaz, rosszul írtam. 35 win
Hát köszönöm szépen, végül is csak az én kedvem megy el így a játéktól.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHG
csendes tag
válasz Plasticbomb #35691 üzenetére
Nekem meg van az MKJOGO.
Használom is,tehát megvan a "felvétel" ? -
Plasticbomb
addikt
válasz HUTCHG #35692 üzenetére
Be van kapcsolva a Features alatt? (Azt hiszem,alap értelmezésként be van.) Ha igen, akkor Dokumentumok->MK-LOL>Replays alatt megtalálod őket, és az MKJOGOBAN is a Replays fülön.
-
HUTCHG
csendes tag
válasz Plasticbomb #35693 üzenetére
Idáig én is eljutottam,és egy csomó file-ot találtam ha rákattintok az egyikre akkor ez fogad :
"Failed to pach the league app or mk is not open" -
RangerFox
veterán
Már megvásárolható akciósan DJ Sonia, ha valakit esetleg érdekel.
-
batai15
félisten
Fizetőssé kellene tenni a játékot. Nem lenne ennyi buzi afk-
2 a csapatból most is.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest