- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Silver IV-ben kezdtem a besorolás után, aztán szépen lefele a divíziókkal. Mindig eljutok a promóig, azt elbukom, majd meg sem állok az előző divízióig Bronze II-ben is a második sikertelen promó után ledobott és most jön a következő (második) versenysorozat Bronze III-ban.
@Dolby: a wardos ütögetés pont nem rémlik, majd visszanézem. Soraka... hát igen, nem nagyon törődtem vele, hogy AFK volt az elején, Caitlyn meg béna volt, hogy hagyta magát megölni akkor.
@devilinsid3: nekem már az is valami, ha valaki megnézi és mond rá valamit Amúgy nem tudom mi a gond Poppy supporttal, elég jó tank. Ha épp én vagyok teamfight közben a focus, akkor ráultizok a supportjukra és sok esetben engem támadnak tovább egy ideig (az épp elég).
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dolby
senior tag
válasz Mister_X #30503 üzenetére
Olyan felállás ahol távolról sebezgetnek folyamatosan úgy, hogy te nem éred el őket. Amúgy szerintem van lehetőség poppy supportban, ha még nem láttad nézd meg esetleg ezt a leírást, meg van hozzá videó is. Legalább látod h milyen hősök ellen érdemes játszani, és milyen cuccokat ajánlanak hozzá.
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
hugi0
őstag
Amit linkeltel, azt nem javaslom bronzos jatekba.
15:0:15 masterivel ne supportoljon.Lehet o lesz vele a killer, de hogy sokszor meghal az tuti.
- inkabb legyen 0:17:13, es figyeljen jobban a vardozasra.Csak abban az esetben javallom, ha mar 500-at jatszott popy-val es valoban ismeri a karaktert.
- igy egy esetleges dive-nal is idoben kijon a torony alol. - ami bronzosoknal eleg ritka.Mert csak a kill szamit. - es nem az, hogy megnyerje a jatekot.
Nap mint nap tapasztalom, hogy 3an 4en kergetnek engem toppon, es bot push vagy drake helyet, feljonnek "killerkedni".
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Lokids
addikt
Huh most nagyon megszívtam lolban. lose lose hátán.
gold5 0 lp. itt is 1 vereség kell ahhoz, hogy visszaessek silverbe?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
TBT
addikt
válasz Mister_X #30501 üzenetére
Nem azért kérdeztem, hogy lejárassalak vagy hogy a képességeidet kétségbe vonjam.
Csak meglepődtem, hisz a Riot szerint a magyar játékosok átlaga a legjobb - EUNE szerveren ők vannak a legmagasabb divíziókban és más hazai fórumokon is csak top játékosokkal találkozom.
Viszont én csak azt tudom javasolni, hogy Gold divízió alatt ne supportot mainelj, hanem mást. Akivel nagyban tudod befolyásolni a játékot. J4, Evelynn, Vi jungle jó választás lehet. Alacsony divízióban a support még nem annyira kiemelt fontosságú, mint mondjuk Platina divízióban. A goldról nem nyilatkozom, borzalmas, ami ott megy. Tavaly is az volt.Engem az idén Silver 1-be sorolt a játék, de ugye ebben én is ludas voltam erősen. Rossz időpontban játszottam (délelőtti órákban hétvégén - minden meccsre jutott egy AFK csapattársam), én sem tudtam hozni a saját lane-met, mert mindig premadeket kaptam, akik "elsőbbséget" élveztek, illetve én sem voltam mindig a helyzet magaslatán. Felküzdöttem magam Gold 5-ig, de azon a pár meccsen, amin voltam, siralmas volt a helyzet. Nem a játékstílus, hanem a kommunikáció szempontjából.
Bőven lenne még mit javítanom a játékstílusomon, de én már nem találom a helyem a játékban. Stream-eket nézek még, és néhány ismerősöm meccsét is nézni szoktam, de én már ritkábban játszom. A legfőbb problémám az, hogy nem szórakoztató már számomra a játék. Lehet, csak az egyedüli játék égetett ki teljesen. De ugye az ismerőseim, akikkel 2011 végén elkezdtünk játszani - szinte már mind elhagyta a játékot és mással múlatja az időt. Már csak néhányan maradtak. Lemorzsolódott a "keménymag". És azt hiszem, hogy én is ezt az utat folytatom.Sok sikert és kitartást neked a mérkőzésekhez!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Mister_X
nagyúr
Mostanság last pick jut nekem, az meg általában support marad. Én úgy vagyok vele, hogy inkább bevállalom a lane/role cserét egyesekkel, mintsem összevesszenek miden (felengedem az egyiket topra) vagy kapjunk egy szerencsétlen supportot.
Gold 5 még nem igazán gold, MMR-ed alapján gondolom ugyan úgy Silvereseket kaptál, vagy nem tudom. Nekem a célom most visszajutni legalább Silverig.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dinter
addikt
De jó lenne, ha az ongamenet-et nem csak olyan ratyi minőségben lehetne nézni..
-
Mister_X
nagyúr
Mínuszba mentek a ligapontjaim
-
skitzoo
senior tag
válasz WinnerB0Y #30520 üzenetére
Igen. De azt is vedd figyelembe, hogyha earlybe meghal akkor ott vége is a Sonának.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Kempeti
tag
Srácok, 25-os szintű vagyok, es az a problémám, hogy csak mobafire alapján birok buildet építeni, magamtol még nemmegy\nemmerek. Ez majd a gyakorlasok során kifog bennem fejlődni, hogy kinek mikor mit kell venni, vagy addig addig olvasgassak, amig meg nem tanulom?
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
zeli
aktív tag
válasz Kempeti #30524 üzenetére
Kifog persze, nem baj amúgy, hogy guidokat használsz, idővel ráérzel majd az optimális buildekre.
Mobafire most nem tudom milyen, de anno nagyon outdated volt ott minden, ajánlom a probuildset, lolprot vagy a solomidet.Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Noddy
senior tag
válasz Kempeti #30524 üzenetére
Rá kell szánni egy kis időt és végig gondolni és persze ez mindig gyorsabban megy. És ezt nem tudod megspórolni, mert mindig az enemyhez idomulva kell építeni. Persze vannak alap itemek amik hős specifikusak, ezt meglehet lolpro vagy mobafire-en tanulni te a többit nem. Ajánlom, hogy nézegesd az itemeket, tanuld meg hogy melyik mit ad, milyen képességei vannak és tudni fogod később hogy az adott szituációra melyik kell.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
trassher
addikt
Win8.1 Pro-n mi kell hogy elinduljon a lol? Teljesen reinstall volt, előtte gond nélkül elindult, most sehogy. Összes frissítés fent van, semmilyen kompatibilitási módban nem indul le még a kliens sem. Csak bejön a League of Legends logó és annyi. Folyamatok között fut a PvP patcher de semmi több. Driver hiba kizárt mivel ugyanazok a driverek vannak fent mint az előző rendszeren és ott bármilyen mókolás nélkül indult és futott tökéletesen.
Redmi Note 7
-
adamkaa777
senior tag
Elég szánalmas lett ez a doom bots ..Teljesen megfájdult a szemem a meccs végére fenéért kellett besötétíteni .
El. Psy. Congroo.
-
Cyberneko
tag
válasz adamkaa777 #30529 üzenetére
Nem lehet, hogy alapbol tul sotet a monitorod?
Mert nalam igy is teljesen okes. A zeneje meg feludules. A botok meg rohadekok. -
devilinsid3
addikt
válasz Cyberneko #30533 üzenetére
vagy nálad túl világos.. alapjáraton sötétebb a pálya és néha még rászáll egy vörös köd is a pályára
amúgy jó ez a Doom.. 2. szinten nem tudok nyerni, mert mindig retard csapattársakat kapok..
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
sasa311
veterán
válasz devilinsid3 #30534 üzenetére
1-es szintet lehoztuk, mint a xart. Aztán kettes szintet elvesztettem 3 leaver miatt ( ), majd második játékban lehoztuk 4-en egy leaverrel viszonylag simán. Az 5-ös szintet meg lebackdooroztam szintén 4v5-ben.
Mondjuk volt egy jó felvetése az egyik srácnak - RIOT simán kilőhetné az egyik botot, ha az ember csapatban van egy leaver vagy DC.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
devilinsid3
addikt
válasz sasa311 #30535 üzenetére
szerintem ez így működik a leavernél
legalábbis 2x már játszottam úgy botok ellen, hogy 4en voltak, az 5.et sosem láttam, de szerintem ez csak akkor van így, hogy a bot elmegy "afkolni" ha a human csapatban megtörténik a "disconnect" ha csak kezdőn afkol addig szerintem úgy érzékeli mintha ott lenne/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
sasa311
veterán
válasz devilinsid3 #30536 üzenetére
Tuti nem, a bot nem áll le a DC-nél sem.
-
devilinsid3
addikt
válasz sasa311 #30537 üzenetére
akkor fogalmam sincs, hogy hol lehetett az a BOT de a társunk DC-je után én személy szerint nem láttam és azután meg sem halt pedig 5 perc után leafkolt a gyerek a csapatunkban (de lehet csak szerencséje volt)
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dani_kp #30540 üzenetére
A lvl5-ös Doom botokat szerintem csak splitpush-sal lehet leverni.
Az mondjuk kifejezetten köcsög húzás volt, amikor öltük a dragont, erre jött az ötfős TF ulti és bedaráltak minket sárkányostul
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz Mister_X #30541 üzenetére
Nekem 2 meccsből csak a 4v5-ben kellett backdoor, az 5v5-ben izomból bedaráltuk őket teamfightban is.
Ahogy elnézem inkább az early game a meredek a végtelen mana és a felturbózott spellek miatt. Lategame leverhetőek, főleg, mert ahogy elnézem nincs ADC bot, csak AP és 1 db wukong.
-
hugi0
őstag
LCS-t nezte valaki ?
Fogalmuk sem volt rola (kommentatorok vs DOOM), hogy a botok nem junglerkednek."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
tabi.tamas
csendes tag
-
Lokids
addikt
Tegnap kipróbáltam ezt a DOOM-ot, a legalacsonyabb fokon.
Azt hittem, kapnak egy kis pluszt az ellenfelek. De amumu+zyra boton nagyon csúnya volt.
Mindkettő ulti képernyő méretet lefed, meg is lepődtem. És elég jól időzítve használják egymás után, hogy ne jöjjek ki a stun/root-ból.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz Lokids #30546 üzenetére
Az még hangyán, 5 bombáson simán szétvernek mindenkit. Csak azt nem értem, az emberek miért nem hallgatnak az okos szóra. Számtalanszor elugatom nekik, 1 pusholjon, a többi védje a kurva bázist. erre minimum két retardált elszalad hatfelé, a maradék sem véd, hanem junglebe megy buffért stb, és egyedül hullanak el...
Nem kis bónuszt kapnak. Ráadásul legalacsonyabb fokon nem is kapcsol be a végzetes bónuszuk... ezreal egy ultival letakarítja a fél mapot, veigar állandóan 8 ponton csak le egyszerre, anni minden skillje pusztít, tribbers bazi nagy, karthus a kis terület sebzőjét (aszem a qja) úgy puffogtatja, ahogy a bableves rotyog a tűzön... A bokrokból a random garen kipörgésekről nem beszélek, ha van fiddle, dettó a pálya egyik végén pofozkodik, egyszer csak egy klónja a bokorból ugrik ki és kap szét. s közben a pálya másik végén továbbra is pofozkodik. Lux ulti orbitális, lux q ha eltalál valakit, arról 3 darab pattan tovább, az fénygömb, ami lassít, ha felrobban képtelen mennyiségben dobja a q-t... Állat egyébként, itt másképp kell játszani, el kell fogadni, hogy annyiszor halsz meg, amennyiszer meghalsz. és 5ből 4nek védeni a bázist, egynek meg tolnia a laneket.
Ettől eltérő módon csak a gold, de inkább afeletti játékosok tudnak nyerni. 5 bombásban.ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
cbr688
senior tag
válasz Plasticbomb #30549 üzenetére
mivel általában 5-ből 4 minimum ap ezért érdemes ad-kat választani ha van cc az még jobb. és egy lanet széttolni.....
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest