-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardtech
tag
válasz WinnerB0Y #14916 üzenetére
Nekem is kb ugyan ez lenne a kérdésem csak még annyit kérdeznék mellé hogy mit csinalnak/mit kéne csinálni ezek a Carry,AD Carry, Support classok esetleg van valami oldal ahol ez levan írva ? A szavakat értem hogy mit jelentenek csak azt nem hogy mit kéne csinálni. 13 as szinten vagyok szóval nem rég kezdtem ezért érdekel
-
Dani_kp
addikt
válasz WinnerB0Y #15293 üzenetére
Nekem a paypal-hoz hozzá van "fűzve" a bankkártya számom. Így nem kell bankba benne kp-t befizetni, vagy interneten ráutalni. Ilyenkor egyből a kártyádról vonja le a zsetont, szóval addig tudsz költeni, még nem nullázod a kártyádat . Ja és automatikusan átváltja az összeget arra a pénznemre amivel fizetni lehet.
szerk.: szerintem ez a legjobb és leggyorsabb megoldás.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Frozzy
őstag
válasz WinnerB0Y #15364 üzenetére
tudom miről beszélsz.. csak az a gond. hogy bármely napszakban elő fordul.. meg a sok feeder-t is nagyon szeretem meg azt, hogy végig értetlenkednek. meg azt, hogy kb normalba nem lehet elindulni játszani mert 3 midest pickelnek meg nincs jungler se se egy normális team. amikor meg kikapunk meg a flame a chaten :S 2 napja lettem 30-as eddig 3 rankedet játszottam eddig 2 win és esküszöm szinte csak rankedezni éri meg.. bár itt is vannak érdekes emberek bőven
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
VoidXs
nagyúr
-
ClydeBeka2
őstag
válasz WinnerB0Y #17372 üzenetére
Fos play? Mert nem követik a metát? Elmondanám, hogy ezzel a taktikával már egy többezer dolláros versenyt is megnyertek. Szerinted mit mondtak az ellenfelek? Mi ez a fos play? Nem értem a problémádat.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
zeli
aktív tag
válasz WinnerB0Y #17378 üzenetére
Most komolyan amiatt sírsz, mert valaki nem a meta szerint játszik? Wtf.
Múltkor volt egy videó vmi pro játékosról, aki ranked teamben placement meccsen toltak teleportos trollkodást. 10 perc alatt befinishelték a gamet, mert annyira nem tudta lereagálni az ellenfél. Nem találom a videót, de majd belinkelem.
szerk.: megtaláltam: [link][ Szerkesztve ]
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Mottie
őstag
válasz WinnerB0Y #17383 üzenetére
Aki azt mondja hogy ez normális rankeden az nem mond igazat. Koreai LCS -ben játszották be külön erre a célra felépített csapattal, tökéletes kommunikációval. Soloq-ban bármi ami a normálisnál több kommunikációt igényel az esetek többségében halott ügy.
Edit a Teemo jungle erős tud lenni, ha jól játssza az illető.
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
KuCu_155
tag
válasz WinnerB0Y #17550 üzenetére
Hát Én mostanában csak azt tolom carryként és elég op ,. ruined king first item , w maxolni utána q és e .
Leona , Blitz, Alistar és már semmi probléma Meg kb egy 10-20 ranked mire ráérzel a lényegére
Elég papír de a végén verhetetlen simán le lehet vele hozni a gamet[ Szerkesztve ]
:)
-
n a x v i L
aktív tag
válasz WinnerB0Y #17578 üzenetére
BT+PD core itemek, azután jöhet LW vagy IE (attól függ, hogy elkezdtek-e armort stackelni) ezután jöhet egy def item (lehet az warmogs, az a spellshieldes nemtudom mi, aminek nem jut eszembe a neve, vagy GA, esetleg frozen mallet). Ha nagyon téged focusolnak akkor a def item mehet utolsó előtti itemnek, de akkor ajánlott a LW az infinity helyett. Cipőből pedig a szokásos. Remélem valamit megértesz ebből, eléggé össze-vissza írtam.
Szerk.: Az elején megéri két, vagy legalább egy dorans bladet venni, mert vayne eléggé squishy és ez is segíthet túlélni a fightokat főleg earlyben (meg persze ad +ad-t és hp regent is ami nem unique)
[ Szerkesztve ]
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
n a x v i L
aktív tag
válasz WinnerB0Y #17625 üzenetére
Képzelem mennyire lehettél 10-0-13-ban, ha a largest killing spreed 3 .
Amúgy meg egy normal game miatt nem érdemes sírni. Rankedért sem, de ott legalább lehet rá okod, mert van némi tétje is.Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Solad
addikt
válasz WinnerB0Y #17785 üzenetére
Nem értem, hogy miért van az hogy én százból egyszer találkozom olyannal ami állítólag másnak a meccsek 90%-át kiteszi, pedig erősen silverben vagyok, két hónapja meg még bronz 4-ben voltam tehát nem lehet mondani hogy magas ligában játszanék...
Nem lehet hogy a te hozzáállásoddal van baj és könnyebb a másikban észrevenni a hibát?
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
zeli
aktív tag
-
Kanczy
Topikgazda
válasz WinnerB0Y #18035 üzenetére
Engem érdekelne, de Mo-n nem kaphatók, a szállítás pedig valsz. röhejes áron van. Bár ha többen rendelnénk, 100$ fölött lenne az összköltség, és a szállítás ingyenes lenne. Van még, aki gondolkodik rajta?
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
alexy92
aktív tag
válasz WinnerB0Y #18039 üzenetére
azthiszem innen rendeltem de mobilrol most nem tudom megnezni.De tudod aki keres az talal.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz WinnerB0Y #18039 üzenetére
Az az account simán megéri ha belegondolsz. 650 Fontból, 50 eurossal veszel 133 000 RP-t, amiből 975-tel számolva 136 skin telik ki. Ezért az árért megkapod az összes champet és 196 (!) skint, amik közben van pár, ami jóval többet ér, mint egy sima skin.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
VoidXs
nagyúr
-
Kanczy
Topikgazda
válasz WinnerB0Y #18094 üzenetére
MF: egyszerűbb, nyers erővel agyonlősz mindent, jobb TF-ban (ha tudsz helyezkedni), jobb 1v1-ben, könnyebb gankelni és kevés a utility-je
Cait: könnyebb helyezkedni, biztonságosabb, gyengébb 1v1-ben, rangeről szól a karakter
Szóval igazából más a két karakter. MF az nyers erő, aztán faceroll. Cait könnyen tud zónázni és ezáltal tornyot szedni, nehéz vele tradelni, viszont 1v1-ben megverik. Én MF-et szeretem jobban (adc haverok szintúgy), bár agresszív supportokkal játszom többnyire, ezért lehet kicsit elfogult vagyok
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest