- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
ahrinál a Q után elég eltérő a W vagy az E maxolása. melyiket érdemesebb előbb kimaxolni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz -=Vacsek=- #31401 üzenetére
Q után menjen az E. A W az nem annyira fontos, max 1-2 üldözésnél, de ott is csak akkor ha CD-n van az E.
[ Szerkesztve ]
-
Wikoo
aktív tag
Valahogy meg lehet bűvölni a LoL-t hogy eu west-en magyar hangok legyenek ?
Békesség, boldogság! x)
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz #57770240 #31402 üzenetére
elég sok buildet láttam www.probuilds-en ahol sokan a W-t maxolják Q után, de a pontos okát nem tudom pedig ezen az oldalon tényleg a prok buildje vannak..
-
Mottie
őstag
válasz -=Vacsek=- #31405 üzenetére
Szvsz magasabb szinten a + dmg miatt jól jön, mert rámennek a one-shotra (ehhez be kell találjon az E). Alacsonyabb szinten viszont ha nem olyan biztos az ember abban, hogy a Charm célt ér, akkor talán jobb, ha gyakrabban rendelkezésre áll
Be Victorious!
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz -=Vacsek=- #31401 üzenetére
Mindenképpen W.
Ha ráultizol valakire akkor a 3 kis gömbből több dmg et fog kapni mint egy charm ból.EUNE: iNeeko
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz WinnerB0Y #31409 üzenetére
eddig mindig a W-t maxoltam Q után aztán néztem ezen az oldaon pár pró buildet masteriest meg runákat aztán akkor láttam h igen csak változó iszonyú jó kari nagyon megtetszett de elég nehéz. az még oké h ulti charm q w aztán deathfire aztán még van ultid meg ignite meg zhonyad is használd ha úgy adódik, és persze tudd h melyik item melyik számon betün van ya kemény.. egyszer elöfordult az is h deathfire helyett benyomtam a zhonyat és meghaltam ez miatt de a legjobb h olyan tő dmg-ét rá lehet rakni enemy mid adc charm után hátradölhet
-
Montebá
tag
válasz -=Vacsek=- #31410 üzenetére
Tudomásom szerint a DFG-t mindig a kombó elején kell használni, mert az elkövetkezendő sebzéshez ad pluszt.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Montebá #31411 üzenetére
igen én is tudom h az elején de jobban járok ha az ulti charm w q betalál mintha rányomom elsőnek és a többi meg mellé.. 10-15 ahri miden vagyok túl kb és 1v1be ha már betaláltam ulti charmal és már van dfg-m esetek nagy részébe am is belehal ha else nyomnám, próbálom minél gyorsabban lekombózni mire a Q visszajön addigra már rányomtam legtöbbször ha meg jön a genk szintén nagyon fontos h a charm bemennyen és olyankor is ha tehetem úgy ultizok h ne legyen a charm útjába semmi és minél közelebb hozzá.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz -=Vacsek=- #31412 üzenetére
Charm után bőven el tudod tolni ha betaláltál, jelentősen megnöveli a damaged.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz ClydeBeka2 #31413 üzenetére
igen igen tudomm gyakorolni kell még.. most már aztprobálgatom h charm után egyből
vizicsacsi cselendzseres lett
-
hugi0
őstag
válasz -=Vacsek=- #31414 üzenetére
O az elso magyar Chellengerben ?
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
csipszikutya
senior tag
Miért van az, hogy kibanolta az enemy ziggset és ezért a magyar apc kijelentette, hogy na már most ő akkor ezért elfeedeli akalit
ranked promoba természetesen -
cbr688
senior tag
válasz csipszikutya #31417 üzenetére
nekem 2-3 napja egy karthus volt ilyen, vége a champ picknek,természetesen ranked, majd teleport és revive summoner spelleket rakott be, mondom itt baj lesz... elindult egy dorans blade-el enemy turret alá majd leszedette a saját életét 20%-ra vele és bement enemy jungle-be ahol természetesen megölték, ezt eljátszotta 19x, csak nem értem az ilyen minek játszik...
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
-
tomrRRR
senior tag
Titeket beenged LoL-ba?
The easy day was yesterday!
-
Dinter
addikt
Az a Nasus
-
Devas
őstag
Supportnak Quintessence-be mit érdemes rakni? Láttam valaki Gold-ot pakolt, én mondjuk Armor-t szoktam, de érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek mit célszerű. Köszi!
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Lokids
addikt
válasz csipszikutya #31424 üzenetére
Mármint én mint Nasus nem tudok mit kezdeni.
Azt olvastam Wu ellen viszonylag könnyű a lane. Simán megvert egy silver4-es wu.
Amikor kimentem Q-zni, mindíg rámjött e-q-w-vel. Szép lassan levitte a hp-m. És haza kellett mennem. hiába volt teleport.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
WinnerB0Y
senior tag
Ap supportnak személy szerint én teljesen más runepaget rakok mint tankosabb supportnak.
lolking Itt van 2 runepagem amit tudok ajánlani.
Lovely Angel és mellette a Tank Support. Lovely Angel értelemszerűen ap supportnak van, főleg Morgana miatt raktam így. Tank supportot meg Thresh és Leonára raktam úgy ahogy.EUNE: iNeeko
-
Devas
őstag
válasz WinnerB0Y #31428 üzenetére
Köszi srácok!
Igen Dani_kp, Sealbe Armort rakok, Glyphbe MR/levelt, Markba általában Penetrationt, viszont a Quintbe is Armort pakoltam és ha az elejefelé megveszem neki az armoros csizmát, akkor ennyitől már a játék vége felé is 100 feletti armorja lesz, ami már elég jól véd. Viszont megláttam a GOLD/sec-es Quinteket hugi buildjében és komolyan elgondolkoztam megéri-e feladni érte a kezdeti jó védelmet.
Winnerboy köszönöm megnéztem őket, nagyon érdekesen vegyes rúnáid vannak. Érdekel is hogy miért milyen elgondolás miatt van így felépítve. Maradjunk a Lovely Angelnél. Ott a Marknál gondolom az volt az elképzelésed, hogy a 0,9 ArmPen és a 7,6 MagPen felfelé lesz kerekítve. A Seal-ek egyértelműek, bár oda akár mehetnének Mana-val kapcsolatos rúnák is, de nem tetted, és szerintem jól is tetted. Majd jönnek a Glyph-ek itt ez eléggé maszlagnak tűnik. Van közte 3db AP-s, 2 db flat MR és 4db MR/level, ezt magyarázd el légyszi kérlek. Quinteknél az 1 AP és 2 flat Health is magyarázara szorul, miért pont ennyi és pont ezekből?
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
WinnerB0Y
senior tag
Well. A markot még építem, csak kell egy kis IP még. Oda hibryd pen fog menni. A flat MR azért van, hogy low lvl en is legyen valami MR em, a scaling mellette hozzátesz a lategamehez annyit, hogy ne kelljen MR cuccot vennem és emellett az AP pedig az early game burst miatt van. Ugyanus valami dmg kell hogy legyen, az pedig nem az armor rúnából fog kijönni. Tökéletesen bevált nekem.
EUNE: iNeeko
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok csak nálam jelentkezik az a probléma hogy 200 fps fölött a karakterem teleportál ?
El. Psy. Congroo.
-
törölt tag
válasz adamkaa777 #31433 üzenetére
Nem.
Edit: Csak nekem lesz 30 fps-em teamfight közben?Alapból 150+ megvan, de 3-nál több champion van a képernyőn és azonnal 60 alatt vagyok, teamfight alatt csak rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
WinnerB0Y
senior tag
Nem tudom ki az a FEEL MY POWAA, de rám írt, hogy melyik oldalon boostoltattam fel magamat. Mert hogy silverből Platinum. Most itt PHn beszéljük már meg a dolgot a többiek előtt is, hogy miért olyan lehetetlen is ez? Miért kellene boostoltatni ahhoz hogy valaki silverből platinum legyen? aki Diamond I bronzból annak mit mondasz? Hogy a boostosok tartják ott az accountot? Plsuz még le is törölt friend listről, de innen nem fogja tudni törölni a bejegyzéseket.
[ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
BoneDragon
veterán
válasz WinnerB0Y #31435 üzenetére
Erről jut eszembe... Előbb egy plat cho full AP!!! team ellen frozen heartet épített. Megkérdeztem miért épít erre a kis duós haverjával elkezdett flamelni és még ők akarták, hogy reportoljanak. LoL. Ennyit a platinumról. Persze kikaptunk mint a szél... Imádom, hogy ennyi balfasz van ebben a játékban.
-
Mottie
őstag
válasz BoneDragon #31438 üzenetére
Tegnap egy normal draftban megnéztem hogy van régi jó Cho'Gath.. Sona top jött ellenem, először megijedtem rendesen, de E-t maxolva nem sokat tudott csinálni szegény 4 halál után inkább nem jött lanebe.
Nem értem, hogy miért nem játsszák manapság.. Mana cost miatt? S2 környékén elég gyakori Pro Pick volt...
Be Victorious!
-
Montebá
tag
Sziasztok, már elég régóta játszok fizzel, eddig mindig flaskot vettem kezdésnél. Most tegnap kipróbáltam a doranos kezdést, és ha sütis masteryt hozok (21-0-9) akkor simán van annyi sustainem belőlük hogy a pokeot visszahealeljem, emellett sokkal több sebzésem is van abból a 15 apból amit ad,de minden profi (néztem Bjergsent, Alex Ichet, xPekét, stb.) flaskkal kezd fizzen már elég régóta. Valaki ezt nekem ki tudja fejteni hogy miért jó? Értem én, hogy sustain, de nem elég az a 2 süti?
Üdv. -
Montebá
tag
-
TBT
addikt
Season 4 reward:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Nem ez már az új. Morgana skin lesz állítólag. Bár én előbb tippeltem volna Zyra-ra vagy Evelynn-re.
Hivatalos háttérkép is van. Illetve a jelenlegi szezon november közepén fog véget érni, hogy pontosan mikor, majd októberben jelenti be a Riot.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest