Új hozzászólás Aktív témák

  • gzoll

    tag

    Sziasztok!

    Nos, én a napokban vadásztam le egy 7i Win-t a Tetykóban 12999 Ft-ért. Korábban is szemeztem vele (főleg karácsony előtt), de akkor még visszatartottam magam, de cirka 13ezerért azért ez akármennyire is kotyogós műanyag, azért jó vétel.
    Bár az elsőt azonnal vissza kellett vinnem (piros) mert a bekapcsolásnál egy lengyel hibaüzenettel indult, hogy váratlanul megszakadt a bekapcsolás, és az ok gombra újraindult ugyanezzel a hibaüzenettel. Aztán ahova visszavittem nem volt több, és a Fogarasi áruházban találtam egy halom pirosat, meg egy zöldet, amihez ajándékba volt egy Halo Spartan Assault letöltőkód is (fura, mert csak a zöldhöz volt).

    No, ennyi az én sztorim. Elkezdtem átolvasni a kommenteket (napok óta minden kieső időmben "folytatom" a történet felgöngyölítését). Az még nem tiszta, hogy belevágjak e a 10-es frissítésbe, mert azért elég sokféle változatos hibába fut bele mindenki itt.

    Meg eleve vacilálok, hogy kell-e a 10? Mert a 8.1 nálam remekül működik, igaz 3 giga szabad helyem van minden frissítés után, de alapvetően nem Metro app-okkal használom, így minden SD kártyára megy.
    Viszont a win8.1 áruháza valami szánalmasan gyér mocsár, világraszóló gagyi appokkal kidekorálva. A Windows 10-re meg az áruházból állítólag sokkal több appot lehet leszedni. Gondolok arra, hogy az office mobile, candy crush, stb stb. (Ja, az én tabomon az ajándék office telepítője elegánsan közölte, hogy az ajánlat lejárt, tessék megvenni). Szóval jobban kihasználhatnám, hogy ez egy 7 colos érintőképernyő.
    Közben meg mindenkinek más a tapasztalata az akku használatról is, a "8.1 alatt jobb" táborban vannak most többen ha jól összegzem fejben.

    Szóval ez nekem nagy dilemma, hogy használnék én új, friss appokat, mintha egy "WP" lenne, de közben mégiscsak egy tab, ami arra van kitalálva, hogy ne egy kábel végén ülj, tehát ha 10 alatt kaka az akku, akkor az ciki...

    Amúgy maga a tab nekem nagyon bejön, másodlagos tablet egy Samsung galaxy tab 2 10.1 mellett, de semmivel se rosszabb. A képernyőn is beállítottam a megjelenésnél, hogy 150%-ra nagyítsa az ikonokat, a rendszerben meg mindenhol átállítottam a 9-es betűméretet 11-re, szóval végre nem olyan az asztal, mintha bélyegméretűre kicsinyítettem volna a windowst :-D

Új hozzászólás Aktív témák