Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    Hosszas hezitálás után mi is belevágtunk a lakáscserébe (nem biztos hogy jókor, sőt, de az idő szorít: két, ellenkező nemű gyerek közül a nagyobbik elkezdett kamaszodni, muszáj őket külön szobába rakni).
    A jelenlegi lakás (Kőbánya Újhegyi lakótelepi, 10. emeleti, szépen felújított panel) eladásával nem volt különösebb gond: csak magánhirdetésként hirdettük, gyakorlatilag 2-3 hét alatt elkelt (előbb csak a jófogáson hirdettem, aztán kapott fényképes hirdetést az ingatlan.com-on; utóbbi helyen kb. 10 nap hirdetés után vették meg, összesen 5 vevőjelölt látta a lakást).
    Az új lakások (házak) keresésével viszont bajban vagyunk. Számtalan hirdetés átnézése, és lassan 10 db lakás megtekintése után, kicsit kilátástalannak érzem a helyzetet. Egy drágább kerületbe mennénk, elég lenne a jelenleginél nem sokkalta nagyobb, 4 szobás ingatlan, de ilyen alig van: vagy 3 szobás, vagy 6-7-8-10 szobás házakat árulnak ezerrel. Ráadásul 35-37 milláért olyan kérók vannak, hogy legszívesebben ár a küszöbön visszafordulnék a megtekintés során... :((( El vannak szállva az árak és az emberek, nem kicsit.

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák