Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz viharhozo #7423 üzenetére

    1. eloszerzodest felejtsd el, egybol szerzodes nevu dolgot irunk, utana mar csak penzatveteli elismerveny meg hasonlok...
    2. elegge ugyfuggo, persze a jo vetel ha olyan "altalanosan" jo, nem csak neked (mert pl. nagymama 2 utcara lakik), akkor nyilvan a mogotted tolakodo "simabb" vevojeloltnek adjak, de a foglalo ugyvedi letetbe rakasa (atmeneti kolcson ha van kitol) mellett elvben lehet az ingatlant 100%-ra hitelezni igy is -- teny, hogy ez azert nem egy suru eset.

    Viktor: ha me'g keresel hitelkozvetitot, tudok egy kontaktot adni (felteve, hogy Bp. vagy kornyeke), irj privatot.

    Egyebkent meg SOHA nem adunk ossze jelenertekesites nelkul kulonbozo idopontokban esedekes osszegeket. A hitelek osszehasonlitasara a THM valo (az is legjobb, ha sajat magad szamolod, excel tudja).
    Azonos futamidonel se mindegy, hogy az elejen vagy a vegen tobb (tipikus: ltp kombi "fejnehez", ha rossz termektipussal csinaljak, akar rosszabb is lehet valosan, mint az eredeti hitel).
    Tobbek kozott ezen osszeadas miatt utalom a kalkulatorokat...

    Ja es olyan tenyezok is johetnek, hogy kotelezo eletbizti... vagy ingyen elotorl hitel mellett mas a kombi, mint egy olyan hitelnel, ahol brutal dija van kamper kozti betorlesztesnek.

Új hozzászólás Aktív témák