Új hozzászólás Aktív témák

  • DamianB

    őstag

    válasz De4d #17056 üzenetére

    whYz +1

    Én terveim szerint 22 M veszek fel 20 vagy 30 évre nem érzem azt hogy öngyilkos lennék és nem volt sokkal többem 10 milliónál . Pont erről írtam pár napja el vagytok kényeztetve hogy elvárjátok hogy egyedül 30 évesen egy európai fővárosban vegyétek egy jobb lakást .

    Miért a 2000 , 1990 ben lehetett Budapesten venni lakást átlag 30 éves egyedül álló férfinak csak abból amit addig keresett ?
    Utálom a hitelt soha nem vettem semmi hitelt igénybe de látom hogy másképp nem megy ha itt akarok ingatlant vidéki házba nem akartam lekötözni egymagam max majd ha családom lesz .

    Denko nem ez az élet célja átlag lakás hitelt 7 (Kiszamolo) év alatt végtörlesztik . Mostani árak mellett biztos nem így lesz ebben biztos vagyok de bízok benne hogy 20 év alatt nagyja kipörög .

    De4d ilyen kapcsolati hálód van Pesten és a mostani helyzetben nem találsz Pesten egy jó lakást ami ki indulónak jó lenne ? Ne viccelj már .

    Csabroncka igaz IKEA meg kis konyha de 1 M kihoztam egy full konyhát belépő szint máshol van bár mássak is az igények .

    "Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

Új hozzászólás Aktív témák