Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz A Zéé #13850 üzenetére

    Nem ertelek. Ha VAN kiviteli terv akkor ossze vannak fesulve a tervek, nem fognak osszeakadni... szar tervezonel persze lehetnek gondok (most a 80x180-as a'gy belerajzolasarol amit az ujepitesuekben szeretnek ne is beszeljunk), de en inkabb hiszek annak hgoy elore tud gondolkozni. A leirt pvc csovek elhelyezesere meg szerintem mar a programnak is sikitania kene... ha tervkent van benne, nem csak sematikus jelolessel
    Te most akkor kivitelezo vagy? Bocs, de toled se fogadnam el az "igy szoktuk"-ot, csak a _valos_ ervelest :) Ha az is van, akkor nyilvan bolintani fogok.
    Azt vegkepp nem allitottam hogy a kivitelezok mindegyike troger, de az teny, hogy az epitesz feladata a rendszerszintu atlatas, az egyes szakmak viszotn csak a sajatjukat latjak, es adott esetben a "szoktuk" elofordulhat hogy pont tonkretenne a masik szakmanak szukseges minimumokat. Ezert en a kiviteli terv betartasat vennem elso szamu feladatnak, ha valamiert nem felel meg (nem csak mashogy "jobban szeretne" csinalni), akkor vissza az epiteszhez magyarazatert, annak megfeleloen donteni.

Új hozzászólás Aktív témák