Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowfax

    addikt

    válasz e=mc² #85244 üzenetére

    Szia!

    Ha jól értettem, még nem költöztetek be a lakásba. Lesz akkor 3 gázkonvektor a szobákban. A melegvizet mivel állítjátok majd elő? Ui. ha a fürdőben is gázbojler van, az azért elég klasszul bemelegíti a helyiséget, ha engeded a kádba a vizet (tapasztalat korábbról).
    Ahogy a srácok is írták korábban, az is fontos, hogy a fürdő mennyire van "körbefűtve"? Milyen a falazat, ablak, stb. Esetleg egy pontosabb alaprajz nem ártana.
    Nekem speciel nem elég a fürdéshez, ha csak 20-21 fok van, de én fázós típus vagyok. :) Ha meg kisgyerek is van a családban, pláne kell 24-25 fok (főleg a csecsemőknek). Ezt meg jellemzően gyors felfűtéssel érdemes elérni, ezért javasoltam a fali hősugárzót (olcsó és gyors). De ha törölközőszárítót szeretnél, akkor a linkelt típus jónak tűnik. Még időzítő is van benne, ami kapóra jön, ha csak bizonyos időpontra szeretnél melegebb fürdőt. (Én egyébként tőlük vettem idén két elektromos fűtőpanelt, velem maximálisan korrekt volt a cég. Igaz, csak akkor fogom ezeket használni, ha -10 fok alá megy a hőmérséklet, mert amúgy 99%-ban klímával fűtök.)

    De ez csak az én véleményem, hallgass meg másokat is. :)

Új hozzászólás Aktív témák