Új hozzászólás Aktív témák

  • #25712384

    törölt tag

    Sziasztok!

    Lakásfestés ügyben kérdeznék. Sarok lakásról van szó, külső falai előszeretettel penészednek. Meghallgattunk pár festőt, kértünk ajánlatokat stb. egyikük ajánlotta, hogy hőszigetelő festékkel érdemes lenne kifesteni, mert ... jó tulajdonságokkal rendelkezik, persze garantálni nem tudja, hogy penészmentes lesz a fal (ez érthető!), illetve a rendszeres szellőztetés szükséges (ez is megértve, már rendszeresítve...).

    Nos, annyi lenne a kérdés, hogy valakinek van-e személyes tapasztalata, ezzel a típusú festékkel? Kisebb hőszigetelési hibák esetén megoldást jelentett a fellépő problémákra? Esetleg más észrevételek ezzel a fajta festékkel kapcsolatban?

    Belső hőszigetelést is elejtette egy szakember, de hogy őszinte legyek, nem vagyok vele megbarátkozva. Úgy tudom, a teljes belső szigetelést követően, a falak továbbra is penészednek, csak éppen a hőszigetelő burkolat alatt, ami tény, hogy nem látszik, de a spórák továbbra is bekerülhetnek a szoba légterébe...

    A festékről egyelőre nem tudom mit gondoljak, és mit higgyek el az interneten található szakzsargonnak, de egy párátlanító készülékkel társítva szerintetek megfelelő lenne a szoba penészmentesítésére?
    :R

Új hozzászólás Aktív témák