Új hozzászólás Aktív témák

  • AmunRa

    aktív tag

    válasz Retro DJ #35327 üzenetére

    Na. Simán elmegy 2 platni, sütő és mosógép. Köszönöm a gratulációt. Életszerű, itt működik. A kábel elbírja, a kismegszakító nem megy le soha. Ha 16 A van egy fázison és megy rajta mosógép, tűzhely, porszívó sanszos, hogy előbb kapcsol. A villanyszerelési szakmát családiház szinten nem tartom nagy tudománynak. Ipari méretekben más a helyzet, azt nem is vágják a villanyszerelők, mérnök kell melléjük.

    Családiház szintű villanyszerelés: Sodrott kábelnél soknak nincs érvéghüvelye és roppantó. Alternatív kapcsolónál zöld-sárga kábel használat, enetnet, riasztó kábel, 230 kábellel egy védőcsőben húzás tök természetes. Tartóoszlop szétverés, annak ellenére, hogy szólsz ne ott vezessék. Szép szakma ez, a fórumokon vágják is a szerelők, csak a való életben nem.
    A kábeleket pedig nem cserélték ki a szekrényünk, és az Elmű szekrénye között. Kb. 4 méter földkábel felállásokkal. Pedig elvileg kelett volna. Az szekrény és a ház között minkét földkábel megfelelő. A bővítés menetét köszönöm, hogy megosztottad, csak a valóság sokszor nem ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák