Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz FatalEror #16581 üzenetére

    ez attól függ, hogy azt az ikerházat mikor építették, milyen anyagokból és milyen szabályok vonatkoztak rá...
    amikor csak egy 30 centis tégla a válaszfal, akkor igen, kurva gáz... ha jól tudom most a szabály, hogy 30 centi tégla, 10cm közetgyapot, 10cm légrés, 30 centi tégla.. de lehet, hogy már ez is elavult és még újabb a szabály rá.
    minden esetre ez csak egy szabály, szeretnek az ikerház építők spórolni.... a vevő kárára.
    nekünk a csóró fapados volt, ráadásul nyikorgó falépcsővel, minden lépést hallottál a lépcsőn, vagy ha a hülyegyerek vasárnap reggel fél percre bekapcsolta a hifijét üvölteni..
    de 15 éve örültünk hogy panelból arra volt pénzünk és ki tudtunk egy ilyen ikerbe költözni. utólag sem bánjuk persze, de azért mikor sok éve elmentem albérletbe és utána megvettem a saját kecómat, azért a különbséget zongorázni tudtam a saját nyugalmamon is. szép volt, jó volt, de örülünk, hogy soha többet ikerház.
    aki ilyenbe költözik az nagyon nézzen utána a szerkezeti megoldásoknak, ez a legjobb tanácsom, amit adhatok... mert mit sem számít ha a szomszédnak audija, mercije meg pénze van, ha egyszerűen egyszerű mint a fagolyó és sosem érti meg hogy ikerházban lakik és figyelni illene a környezetére....... :( :DDD

    az ikerház szerintem szükségmegoldás... aki teheti családi ház, ne iker ház. nekem sajnos ez a tapasztalatom. pedig abból a szempontból jó, hogy ha otthon a szomszéd azért jobban odafigyel a te oldaladra is ha te elutazol.. de ugye a szomszédon nagyon sok múlik.. nekünk sem volt annyira rossz, lehetett volna sokkal rosszabb is..

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák