Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz rezesbalu #9197 üzenetére

    Létezik,2,5" külső hdd-k elmennek 1 usb portról,ált. TV-be dugva is (usb3-asok is) :K Bár olyan előfordulhat,h bizonyos márkákat,v noname cuccokat a TV nem ismer fel,de jobbaknál ez nem szokott gond lenni.
    30k környékén jó ilyen téren pl.Samsung S2 v M2, ADATA CH11,ADATA NH13, meg picit drágábbak pl. WD My Passport, Toshiba: Store Alu2S,Steele stb...
    Ált. nevesebb gyártók cuccai TV-kkel is kompatibilisek (ilyen téren WD elég jó,Samsung is,bár előfordult,h samu TV nem ismerte fel M2-t...)
    Másik lehetőség külön veszel hdd-t,pl. samu M8 (v WD SB,de az drágább) és hozzá mobilracket,sima usb2 elég olcsó,usb3 vmivel drágább. Viszont rack is érdemesebb minőségit (picit drágábbat) venni,mert a noname-nél előfordulhat inkompatibilitás TV-vel,v lehet 1 usb2 port nem elég nem elég neki és 2 végű usb Y tápkábel kell,amit TV-be akkor nem tudsz bedugni. Ilyen előfordulhat - h nem elég usb2-be 1 port,gyári külsőknél is.pl.samu M2,de ált. elég szokott lenni. Vmint a 2,5"-ekhez ált nem túl hosszú 30-40 cm-es kábeleket adnak,ezt nem árt figyelembe venni,TV-re való csatlakozás,elhelyezésnél,mert lehet hosszabító kábelt használni,de ha túl hosszú,akkor elveszik az áram és nem felpörögni a vinyó!
    Szal ilyen "TV-s téren",talán gyári külsők jobban be vannak lőve,kompatibilisebbek,persze minőségi mobilrack-el se szokott gond lenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák