Új hozzászólás Aktív témák

  • madrac

    őstag

    válasz -Skylake- #99951 üzenetére

    Tököm kivan már ezzel az Express One-al és az általuk megbízott ViddL futárszolgálattal...!

    - 1. nap: utolag emailben ertesulok, hogy delutani idopontban kiakartak hozni az 1 csomagba kombinalt 2 Alis kuldemenyemet. Ezek utan meg aznap este a levelukben levo linken keresztul megirtam nekik facebook messenger uzenetben, hogy masnap nyugodtan hozzak ugyanebben az ido intervallumban, mert az masnap alkalmas lesz nekem is, akkor en is ugy keszulok.
    - 2. nap: reggel jott az email toluk, hogy nem ebben az idoben, hanem 11-13 ora kozott tervezik kezbesiteni ami persze nekem nem volt jo, ezert szintugy megirtam nekik fb-n, reakcio erre szinten 0. Egyik nap sem keresett senki a cimen fizikailag, nem is hivott senki telefonon, erre megis mar 11 orakor jott az email toluk a sikertelen kezbesitesrol, majd a tajekoztatas, hogy a tovabbiakban az Express One-nal erdeklodhetek a csomagom hollete felol.
    - 3. nap: kozben hetvege volt, de utana a rakovetkezo elso munkanapon hetfon felhivtam az Express One ugyfelszolgalatot telefonon akik semmit nem tudtak segiteni, keressem a ViddL futarszolgalatot.... Oke felhivom oket is, a csomagomat visszakuldtek a feladonak, de irjak emailt nekik, mert ez nem az elso eset, azt a vezetoseg is olvassa...
    Irtam reklamalo emailt mind az Express One-nak, mind a ViddL-nek, erre 2 het mulva ma jon valasz Express One-tol amiben nem ismernek el semmilyen felelosseget, 2 kezbesitesi kiserlet utan a kuldemenyemet a felado kivansaga szerint megsemmisitettek, forduljak a feladohoz karteritesert!

Új hozzászólás Aktív témák