Új hozzászólás Aktív témák

  • Sentinel80

    aktív tag

    válasz vittorio7 #88165 üzenetére

    1 éve valaki írta azt, hogy kevés a dolgozó, sok a csomag, neked meg kéne már? akkor valahogy oldják meg, hogy magunknak is gördülékenyen el tudjuk intézni.

    Egyszer ez már szóba került és jelenetkezet olyan, aki elkérte a küldeményét és a helyi (már ha van helyi) vámhivatalba elvitte és maga lejárta. Nem volt pár perc, de mégse 1 hónap. Nyilván nem bonthatod ki amíg nem vámkezelik.

    Lehet az lehetne kiút, ha leosztanák és ahol van helyben is vámhivatal, azokban a városokba is lehetne kérni (sőt tájékoztatást adnának hogyan) és máris nem minden egy helyre esne be. Én szívesen lejárom, mint 4 heteket várjak.

    Csak arra vagyok kíváncsi, meddig lehet ezen a süllyedő bárkán még tovább haladni. Vagy van olyan aki azt hiszi a postán, hogy letudják és akkor minden helyre áll? Mert egyre rosszabb a helyzet.

    Csak feldobom, nem vagyok jogász. Azt is érdekes lenne jogi oldalról megvizsgálni milyen módon és meddig lehet feltartani egy küldeményt, nincs-e valami szabályozás rá. Valaki indított itt egy vizsgálatot, kíváncsi vagyok annak az eredményére is.

Új hozzászólás Aktív témák