Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz tibcsi0407 #68918 üzenetére

    Én azt nem értem ilyenbe te hogy tudsz belefolyni!?

    Én is kapcsolatban vagyok több webshoppal is... (azaz nem az, hogy rendeltem tőlük 1-1 terméket, hanem "szorosabban")
    De eszem ágában nem lenne ilyen ügyekkel foglalkozni! (persze megértem a jó szándékot is, de akkor se!)

    (OFF)Amúgy nem tudod - tudhatod a pontos előzményeket...(/OFF)

    Meg akkor is... már megbocsáss, ha valamit feladtak ők TN-el, annak van nyoma... egy paypal vitában, mint eladó mellékelik a tn számot... a vevő ha gondja van... képpel - videóval bizonyítja az igazát, ha pl. hibás a termék!

    Egy olyan embertől kizárt azt elvárni, hogy fizessen az ingyen termékért, aki "lenyúlta így a webshopot" egy minimális pár napos - hetes késés miatt (ami amúgy nem is létezik nagyon, mert általában 30-60nap-ot írnak "lassú postára", EU posta esetén meg max. 1-2 hetet, ami nagy ritkán csak pár nappal csúszik... de ez hol az eladó sara!? Ez a szállítócég sara ilyenkor... ha a webshop gyorsan becsomagolta - feladta, onnantól nem sok ráhatása van a csomag gyorsaságára)

    Az okozott kellemetlenség - kárt, ilyenkor a futárszolgálatok kártérítik általában... az eladó kérvényezi, hogy pl. garantáltátok, hogy 5nap alatt odaér maximum a csomag, de mi csak 8nap alatt tudtuk elvinni, akkor pl. alap, hogy a feladási díj visszajár... a ÜSZF-be foglalt egyébkártérítés esetleg!

    Itt megint annak lehettünk akkor tanúi, hogy:
    1. egy szarrágó magyar lehúzza az országunkat és black listre kerülhet adott ebay eladó / webshop miatt
    2. a paypal embere, nem volt elég körültekintő! (sajnos én is tapasztaltam már ilyet... én nagyon alaposan dokumentálni szoktam minden problémámat... és pl. visszapostázott élő TN-es csomagomat simán leclose-olták, hogy itt nem volt semmi probléma, minden rendben van... én meg futhattam a pénzem után! Szerencsére a webshop korrekt volt, a PayPal viszont nem)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák